skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Camila Cabello & Pharrell Williams – Sangria Wine

Camila Cabello και Pharrell Williams σε μία εκρηκτική συνεργασία για το τραγούδι “Sangria Wine”!

Τίτλος τραγουδιού“Sangria Wine”

Καλλιτέχνης: Camila Cabello & Pharrell Williams

Μουσική / Στίχοι: BIA, P.Williams, C.Cabello

Εταιρεία: Columbia

Από το LP: digital single

Ημερομηνία κυκλοφορίας single: 18 Μαΐου 2018

Art-Cover:

Η Camila Cabello έχει βαλθεί να εντυπωσιάσει το κοινό της για άλλη μια φορά, κυκλοφορώντας άλλη μια συνεργασία που έχει ήδη κλέψει τις καρδιές των fans της, από τις ζωντανές εμφανίσεις της στο πλαίσιο της τρέχουσας περιοδείας της. Το “Sangria Wine” -με το οποίο ανοίγει συνήθως τις συναυλίες της- είναι μια συνεργασία με τον Pharrell Williams, τόσο στη δημιουργία της σύνθεσης και των στίχων όσο και στην ερμηνεία! Μάλιστα ως προς το πρώτο σκέλος, οι δύο καλλιτέχνες είχαν και την συμβολή της γνωστής rapper από τη Βοστόνη, Bianca Landrau (γνωστή ως BIA).

O Pharrell και η Camila έχουν ήδη δοκιμάσει να συνεργαστούν στο παρελθόν και μάλιστα με τεράστια επιτυχία, καθώς αυτή φορά ήταν για την Νο.1 επιτυχία “Havana” στην οποία ο Williams συμμετείχε και πάλι στη συγγραφή αλλά και στα υποστηρικτικά φωνητικά της.

Πρόσφατα η Camila Cabello μαζί με τον Young Thug, βρέθηκαν συνυποψήφιοι στην κατηγορία “Καλύτερης Συνεργασίας της Χρονιάς” στο επερχόμενα Billboard Awards 2018 -για το “Havana”-, όπου έχει δρομολογηθεί και μια ζωντανή παρουσίαση του “Sangria Wine” από τους δύο ερμηνευτές του!

Camila Cabello & Pharrell Williams - Sangria Wine

Back To Top