skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Caro Emerald & Metropole Orkest – Something for Christmas

Η Caro Emerald μας δίνει «κάτι για τα Χριστούγεννα»!

Τίτλος τραγουδιού“Something for Christmas”

Καλλιτέχνης: Caro Emerald & Metropole Orkest

Μουσική / Στίχοι: N/A

Από το album: Digital Single

Ημερομηνία κυκλοφορίας  : 1 Δεκεμβρίου 2017

Art-Cover:

Για πρώτη φορά η Caro Emerald ασχολείται τόσο πολύ με τα Χριστούγεννα και φαίνεται πως της ‘πηγαίνει γάντι’. Έχοντας στο πλευρό της την Metropole Orkest, που κρατάει τον ορχηστρικό ρυθμό, η Ολλανδή ερμηνεύτρια μοιράζεται με το κοινό το νέο τραγούδι της, “Something for Christmas”. Ο σταθερός ρυθμός και η jazz φωνή της Emerald οδηγούν σε ένα αρμονικό αποτέλεσμα.

Ενώ η Emerald είχε να ασχοληθεί με την μουσική βιομηχανία από το 2013, φέτος εν έτει 2017 επέστρεψε με το νέο της EP, “Emerald Island”. Πρόκειται για μία δουλειά συνολικά έξι τραγουδιών, η επίσημη κυκλοφορία της οποίας χρονολογείται στις 6 Μαρτίου 2017, από την Grandmono.

Προς το παρόν, η 36χρονη τραγουδίστρια δεν έχει προβεί σε καμία ανακοίνωση σχετική με την δημιουργία κάποιου επερχόμενου δίσκου, μιας και μέχρι πρότινος συνέχιζε με την προώθηση του EP και σύστησε μάλιστα στο κοινό το video clip του The Ghost of You” . Αξίζει να σημειώσουμε πως από τις 6 Οκτωβρίου, η Emerald έχει βγει στους δρόμους για την περιοδεία της στην Μεγάλη Βρετανία, η οποία ολοκληρώθηκε στις 4 Νοεμβρίου.

Αναμένουμε τα επόμενα επαγγελματικά της σχέδια…

Caro Emerald & Metropole Orkest - Something for Christmas

Back To Top