skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Cashmere Cat, Major Lazer, Tory Lanez – Miss You

Cashmere Cat, Major Lazer και Tory Lanez μαζί σε μια ολοκαίνουρια συνεργασία με τίτλο “Miss You”.

Τίτλος τραγουδιού: “Miss You”

Καλλιτέχνης: Cashmere Cat, Major Lazer, Tory Lanez

Μουσική / Στίχοι: Jr. Blender, Benjamin Liam Keating, Benjamin Josehp Levin, Cashmere Cat, Diplo, Ed Sheeran, Tory Lanez & Palmistry

Από το album: digital single

Ημερομηνία κυκλοφορίας single: 16 Ιανουαρίου 2018

Art-Cover:

To “Miss You” είναι μια ολοκαίνουρια συνεργασία μεταξύ του Νορβηγού παραγωγού Cashmere Cat, του electro συγκροτήματος των Major Lazer, και του rapper Tory Lanez, που κυκλοφόρησε ως ανεξάρτητο single. Το τραγούδι είναι μια tropical, electro-pop μίξη που μιλά για την κακή αντιμετώπιση που μπορεί να δείχνει κανείς στον σύντροφό του και αφού τον χάσει, επεξεργάζεται όλα τα λάθη που έκανε στη σχέση αυτή.

Το “Miss you” σηματοδοτεί την πρώτη συνεργασία μεταξύ του Cashmere Cat και των Major Lazer. Από την άλλη, ο Tory Lanez δεν είναι ξένος από τη δισκογραφία του Cashmere Cat, καθώς έχει συμμετάσχει στο παρελθόν σε αρκετά τραγούδια του όπως: “Trust Nobody” (με τη συμμετοχή της Selena Gomez) και “Throw Myself A Party” ενώ ο Cashmere είχε υπογράψει και την παραγωγή του τραγουδιού του “Luv” από το album του Lanez, “I Told You”.

Παράλληλα με το τραγούδι το σχήμα των τριών αυτών μεγάλων ονομάτων είναι έτοιμο να εκτοξεύσει στις οθόνες μας και το συνοδευτικό του video clip, τα γυρίσματα του οποίου πραγματοποιήθηκαν τον Ιανουάριο του 2018 και λαμβάνουν χώρα σε ένα παγοδρόμιο με πρωταγωνίστριες μια ομάδα από γυναίκες-πατινέρς.

Cashmere Cat, Major Lazer, Tory Lanez - Miss You

Back To Top