skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | CeeLo Green & Rare Essence – Baby Don’t You Go-Go

Ο CeeLo Green συνεργάζεται με τους θρυλικούς Rare Essence στο ολοκαίνουριο single του “Baby Don’t You Go Go”!

Τίτλος τραγουδιού“Baby Don’t You Go-Go

Καλλιτέχνης: CeeLo Green & Rare Essence

Μουσική/Στίχοι: Rico Wade, Raymon Murray, Thomas Callaway

Εταιρεία: Eight Entertainment

Από το LP: Digital Single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 17 Ιουνίου 2021

Art-Cover:

Ο CeeLo Green επιστρέφει με μια ολοκαίνουρια κυκλοφορία που φέρει τον τίτλο “Baby Don’t You Go Go”. Πρόκειται για ένα ολοκαίνουριο single για το οποίο συνεργάστηκε με το συγκρότημα των θρυλικών Rare Essence. Το single-έκπληξη ακολουθεί την κυκλοφορία του δίσκου “CeeLo Green Is Thomas Callaway” του 2020 ένα album που πραγματοποιήθηκε μετά από τη σύμπραξή του με τον Dan Auerbach των The Black Keys.

Σε συνέντευξη που είχε δώσει τότε ο CeeLo Green στο SounDarts.gr, είχε αποκαλύψει πως στα σχέδια του ήταν η συνεργασία του με τα δύο σχήματα που τον ανέδειξαν, ωστόσο δεν υπήρχε καμία αναφορά για μια νέα solo δισκογραφική δουλειά. “Δουλεύουμε σε ένα ακόμα album των Goodie Mob καθώς μιλάμε, καθώς και σε ένα των Gnarls Barkley. Η υλικοτεχνική μου διάθεση συμβατικά μου επέτρεψε να έχω την ευελιξία να κάνω πολλά πράγματα ταυτόχρονα, κάτι που είναι ιδανικό για μένα γιατί είμαι φιλόδοξος”, είχε δηλώσει χαρακτηριστικά.

Αν κρίνουμε από αυτό τότε το μέλλον προμηνύεται ακόμα πιο λαμπρό για τον βραβευμένο με Grammy τραγουδιστή, ιδίως μετά και από την κυκλοφορία του εν λόγω single που είναι άκρως ξεσηκωτικό με τους χορευτικούς funky-soul ρυθμούς του! Τους στίχους και τη μουσική του τραγουδιού υπογράφει ο ίδιος ο CeeLo (a.k.a.Thomas Callaway) μαζί με τους Rico Wade και Raymon Murray, των Rare Essence.

CeeLo Green & Rare Essence - Baby Don't You Go-Go

Back To Top