skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Charli XCX feat. Christine and the Queens & Caroline Polachek – New Shapes

Το δεύτερο single της από το επερχόμενο album της κυκλοφόρησε η Charli XCX σε συνεργασία με τις Christine and the Queens και Caroline Polachek!

Τίτλος τραγουδιού“New Shapes”

Καλλιτέχνης: Charli XCX feat. Christine and the Queens & Caroline Polachek

Μουσική / Στίχοι: Noonie Bao, Deaton Chris Anthony, Lotus IV, Caroline Polachek, Christine and the Queens, Charli XCX

Εταιρεία: Asylum Records, Atlantic Records

Από το LP: “Crash”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 4 Νοεμβρίου 2021

Art-Cover:

Δύο χρόνια μετά από την κυκλοφορία του δίσκου της “How I’m Feeling Now”, η Βρετανή τραγουδίστρια και τραγουδοποιός, Charli XCX, είναι ξανά στις επάλξεις ανακοινώνοντας το ολοκαίνουριο, δισκογραφικό της εγχείρημα. Αυτό θα φέρει ως τίτλο “Crash” και πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 18 Μαρτίου του 2022 μέσω των Asylum, Atlantic και Warner UK. Ήδη από το νέο της album έχουμε απολαύσει το lead single αυτού, με τίτλο “Good Ones”, και τώρα ήρθε η ώρα για το δεύτερο single.

Αυτό έχει τίτλο “New Shapes” κι αποτελεί μία εύρυθμη, synth pop δημιουργία με εμφανή τη χρήση των electro και dance στοιχείων, αλλά και των soft funky ηχοχρωμάτων. Στη μουσική και τους στίχους του τραγουδιού συναντάμε τους Noonie Bao, Deaton Chris Anthony, Lotus IV, Caroline Polachek, Christine and the Queens και Charli XCX. Μάλιστα, για χάρη του εν λόγω anthem, η Charli XCX ένωσε τις δυνάμεις της με την Christine and the Queens, αλλά και την Αμερικανίδα τραγουδίστρια της indie pop και rock σκηνής, Caroline Polachek.

Αξίζει να σημειώσουμε πως η Charli έχει συνεργαστεί ξανά με την Polachek στο τραγούδι “Tears”, που κυκλοφόρησε το 2017, ενώ η δεύτερη έχει χαρίσει τα φωνητικά της και στο single “Delicious”.

Charli XCX feat. Christine and the Queens & Caroline Polachek - New Shapes

Back To Top