skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Charli XCX feat. Lizzo – Blame It On Your Love

H Charli XCX συνεργάζεται με την Lizzo στο νέο τους single “Blame It On Your Love”!

Τίτλος τραγουδιού: «Blame It On Your Love»

Καλλιτέχνης: Charli XCX feat. Lizzo 

Μουσική / Στίχοι: Mikkel Stoleer Eriksen, EASYFUN, Lizzo, Tor Erik Hermansen, Sasha Sloan, Noonie Bao, Charli XCX

Εταιρεία: Asylum Records

Από το LP: digital single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 15 Μαΐου 2019

Art-Cover:

H πρωτοπόρος της pop, Charli XCX κυκλοφορεί το νέο single της με τίτλο “Blame It On Your Love” σε συνεργασία με την ανερχόμενη ερμηνεύτρια Lizzo. Το τραγούδι ηχογραφήθηκε στο Λος Άντζελες και την παραγωγή του υπογράφει ο Stargate, ένας από τους πιο παλιούς συνεργάτες της Charli XCX, με πρόσθετη παραγωγή από τους A.G. Cook και Finn Keane.

Πρόκειται για ένα ισχυρό και δυναμικό pop τραγούδι, με γλυκά φωνητικά από τις δύο ερμηνεύτριες, το οποίο αναμένεται να γίνει ένας από τους αγαπημένους ύμνους το ερχόμενο καλοκαίρι.

Η πολύ-βραβευμένη star, Charli XCX έχει αποσπάσει μέχρι σήμερα δύο μουσικά βραβεία Billboard, ένα μουσικό βραβείο YouTube, δύο βραβεία Sesac (“Songwriter of the Year”) καθώς και μερικές υποψηφιότητες στα βραβεία Grammys, BRIT Awards και MTV EMAs. Ως πρωτεργάτρια πίσω από τραγούδια όπως: “Fancy”, “I Love It” και “Boom Clap”, κατάφερε και σημείωσε σημαντική επιτυχία, την οποία ανανέωσε με τις κυκλοφορίες των mixtapes “1 Angel” και “Pop 2”. Πρόσφατα κυκλοφόρησε τις επιτυχίες “Boys” και το “1999” σε συνεργασία με τον Troye Sivan.

Charli XCX feat. Lizzo - Blame It On Your Love

Back To Top