skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Charli XCX feat. Rina Sawayama – Beg For You

Η Charli XCX κι η Rina Sawayama ενώνουν τις δυνάμεις τους και παρουσιάζουν το single “Beg For You”!

Τίτλος τραγουδιού: “Beg For You”

Καλλιτέχνης: Charli XCX feat. Rina Sawayama

Μουσική/Στίχοι: Alexander Soifer, Anoo Bhagavan, Charlotte Aitchison, Jonas von der Burg, Nicholas Gale, Niklas von der Burg, Rina Sawayama, RolloSorana

Εταιρεία: Asylum Records

Από το LP: “Crash”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 27 Ιανουαρίου 2022

Art-Cover:

Έχοντας μπει στην τελική ευθεία για την κυκλοφορία του επερχόμενου και πέμπτου κατά σειρά studio album της, με τίτλο “Crash”, η Charli XCX είναι ξανά στις επάλξεις αποκαλύπτοντας το τρίτο επίσημο single αυτού.

Ο λόγος γίνεται για το τραγούδι “Beg For You”, για χάρη του οποίου συνεργάστηκε με την Rina Sawayama από την Ιαπωνία. Το τραγούδι αποτελεί μία άκρως “ανεβαστική”, dance-pop δημιουργία, στην οποία είναι εμφανής οι synth αναφορές. Το αποτέλεσμα είναι κατάλληλο για να σε συνοδέψει σε μία εξόρμησή σου ενώ ακούγοντάς το δε θα σταματήσεις να χορεύεις. Στη μουσική και τους στίχους του συναντάμε τους Alexander Soifer, Anoo Bhagavan, Charlotte Aitchison, Jonas von der Burg, Nicholas Gale, Niklas von der Burg, Rina Sawayama και Rollo, Sorana.

Την παραγωγή του single ανέλαβε κι έφερε εις πέρας ο Digital Song Animal κι αποτελεί το follow-up του “New Shapes” για το οποίο η Βρετανή τραγουδίστρια ένωσε τις δυνάμεις της με τις Caroline Polachek και Christine and the Queens. Η επίσημη πρεμιέρα του δίσκου “Crash” πρόκειται να πραγματοποιηθεί μέσω της Asylum Records στις 18 Μαρτίου.

Charli XCX feat. Rina Sawayama - Beg For You

Back To Top