skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Charli XCX feat. Tove Lo & ALMA – Out Of My Head

Η Charli XCX επιστρέφει με ολοκαίνουριο τραγούδι!

Τίτλος τραγουδιού“Out Of My Head”

Καλλιτέχνης: Charli XCX feat. Tove Lo & ALMA

Μουσική / Στίχοι: SOPHIE, Alma, Tove Lo, Charli XCX

Από το album: “Pop 2”

Ημερομηνία κυκλοφορίας album : 15 Δεκέμβρη 2017

Art-Cover:

Ύστερα από τρία χρόνια δισκογραφικής αποχής, η καλλιτέχνιδα επιστρέφει δυναμικά με ολοκαίνουριο τραγούδι και την υπόσχεση μιας ολοκαίνουριας mixtape που αναμένεται να κρύβει πολλές εκπλήξεις. Το «Sucker» είναι το τελευταίο album που ακούσαμε από τη Charli και κυκλοφόρησε το 2014. Από τότε η τραγουδίστρια είχε αφιερώσει τον χρόνο της σε συχνές περιοδείες, στη κυκλοφορία ενός EP με τίτλο «Vroom Vroom», μιας ακόμα mixtape, «Number 1 Angel», αλλά και ενός hit single, «Boys». Παράλληλα, κατά διαστήματα την απολαύσαμε σε διάφορες συνεργασίες με καλλιτέχνες όπως οι David Guetta, Mura Masa, Weathan και άλλους. Τώρα, λοιπόν, η Charli επανέρχεται γεμάτη εκπλήξεις.

Το νέο της τραγούδι, λοιπόν, έχει τίτλο «Out of My Head» και περιλαμβάνει την Tove Lo, την τραγουδίστρια και τραγουδοποιό από την Σουηδία, αλλά και την Alma, από τη Φιλανδία, σε μια δυναμική συνεργασία κι ένα τραγούδι που σε παρασύρει στον ρυθμό του. Την παραγωγή του ανέλαβαν οι Sophie και A.G. Cook.

Νωρίτερα, η τραγουδίστρια επιβεβαίωσε μέσω των προσωπικών της κοινωνικών μέσων δικτύωσης πως η νέα της mixtape που αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα θα περιλαμβάνει συνεργασίες με τους MØ, Cupcakke, Carly Rae Jepsen, Caroline Polachek (πρώην μέλος των Chairlift) και πολλούς ακόμα.

Το νέο τραγούδι της Charli έκανε την πρεμιέρα του μέσα από τον ραδιοφωνικό σταθμό του BBC, με τη καλλιτέχνιδα να δηλώνει πως: «Πρόκειται για το πρώτο τραγούδι από μια αληθινή mixtape κατά την οποία εγώ μαζί με τον A.G. δουλεύαμε τους τελευταίους μήνες. Ο τίτλος της θα είναι “Pop 2”. Αναμένεται να κυκλοφορήσει σε μια βδομάδα από σήμερα και ίσως ακούσετε μερικά ακόμη νέα τραγούδια πριν την ολοκληρωμένη κυκλοφορία. Έρχεται!».

Charli XCX feat. Tove Lo & ALMA - Out Of My Head

Back To Top