skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Charlie Puth feat. blackbear – Hard On Yourself

Ο Charlie Puth συναντά τον blackbear στο νέο single τους “Hard On Yourself”!

Τίτλος τραγουδιού: Hard On Yourself”

Καλλιτέχνης: Charlie Puth feat. blackbear

Μουσική/Στίχοι: ​blackbear, Charlie Puth

Εταιρεία: Atlantic Records/Rumson Records

Από το LP: Digital Single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 14 Αυγούστου 2020

Art-Cover:

Για χάρη μίας νέας R&B δημιουργίας συνέπραξε ο Charlie Puth με τον blackbear. Ο λόγος γίνεται για το τραγούδι “Hard On Yourself”, το οποίο αποτελεί μία ανεξάρτητη κυκλοφορία των δύο καλλιτεχνών, με τη μουσική και τους στίχους του να φέρουν την υπογραφή τους. Με το εν λόγω single σηματοδοτείται η πρώτη φορά κατά την οποία συνεργάζονται οι δυο τους, οι οποίοι κατά τη διάρκεια του ηχητικού μιλούν για την ανασφάλεια και τη φυσική ομορφιά καταλήγοντας σε ένα θετικό anthem.

Αξίζει να αναφέρουμε πως αρχικά το τραγούδι επρόκειτο να κυκλοφορήσει ως ένα solo single του Puth, ωστόσο η ιστορία έδειξε πως άξιζε η συμμετοχή του Αμερικανού τραγουδιστή, blackbear. Το “Hard On Yourself” αποτελεί το follow-up του άκρως καλοκαιρινού “Girlfriend”, που μάς σύστησε πριν από λίγο διάστημα ο Puth.

Ήδη πριν από την επίσημη κυκλοφορία του, οι δύο καλλιτέχνες φρόντισαν για τη σχετική του προώθηση μέσω πλατφορμών, όπως το Instagram και το TikTok. Μία ακόμη ενδιαφέρουσα πληροφορία είναι ότι ο Puth κατάφερε να δημιουργήσει το beat του τραγουδιού μέσα σε δέκα μόλις λεπτά και το αποτέλεσμα αυτού μπορείς να απολαύσεις ευθύς αμέσως.

Charlie Puth feat. blackbear - Hard On Yourself

Back To Top