skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Charlotte Lawrence, Nina Nesbitt & Sasha Sloan – Psychopath

Μία ακαταμάχητη συνεργασία ήρθε από τις Charlotte Lawrence, Nina Nesbitt και Sasha Sloan στο πλαίσιο της καμπάνιας του Spotify, “Louder Together”!

Τίτλος τραγουδιού“Psychopath”

Καλλιτέχνης: Charlotte Lawrence, Nina Nesbitt & Sasha Sloan

Μουσική / Στίχοι: Charlotte Lawrence, Sasha Sloan, King Henry, Nina Nesbitt

Από το album: Digital Single

Ημερομηνία κυκλοφορίας single : 21 Μαρτίου 2018

Art-Cover:

Η νέα αυτή συνεργασία που ακούει στον τίτλο “Psychopath” αποτελεί μέρος της καμπάνιας του Spotify, “Louder Together”, μία καμπάνια που παρακινεί τις συνεργασίες μεταξύ των καλλιτεχνών και που τις εντάσσει στο Spotify Singles στο πλαίσιο της ενότητας, της ενδυνάμωσης και της έμπνευσης. Το “Psychopath” αποτελεί ένα τραγούδι κινητοποίησης για κάθε κορίτσι που έχει περάσει έναν χωρισμό, βιώνει τις επιπλοκές του να είσαι ερωτευμένος και τις συνέπειες, όταν οι σχέση έχει πάρει στραβό δρόμο. Στα φωνητικά βρίσκουμε τις τρεις ερμηνεύτριες, Charlotte Lawrence, Nina Nesbitt και Sasha Sloan, όπου η κάθε μία δίνει τι δική της «νότα» στο τραγούδι.

Οι τρεις καλλιτέχνιδες αυτή την περίοδο κεντρίζουν τα βλέμματα με την ποιότητα των pop δημιουργιών τους, ενώ τα φιλικά προς τα ραδιόφωνα ηχοχρώματα των τραγουδιών τους τις έχουν καταστήσει ιδιαίτερα επιτυχημένες στον χώρο, με το μέλλον να είναι όλο μπροστά τους. Η Nina Nesbitt ανάμεσα στις τρεις τους είναι η πιο επιτυχημένη στο χώρο αυτή την περίοδο και παρά το γεγονός ότι έχει να κυκλοφορήσει κάποιον ολοκληρωμένο δίσκο από το 2014, όταν δηλαδή κυκλοφόρησε το ντεμπούτο studio album της “Peroxide”, η Nesbitt είναι μονίμως στις επάλξεις φροντίζοντας να μας παρουσιάζει συχνά καινούριο υλικό της. Το “Psychopath” –για την ιστορία- ήρθε ανάμεσά μας ως follow-up του “Somebody Special”.

Charlotte Lawrence, Nina Nesbitt & Sasha Sloan - Psychopath

Back To Top