skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Cheat Codes feat. Nicky Romero – Sober

Cheat Codes και Nicky Romero συνεργάζονται στο techno pop “Sober”.

Τίτλος τραγουδιού“Sober”

Καλλιτέχνης: Cheat Codes feat. Nicky Romero

Μουσική / Στίχοι: Nicky Romero & Cheat Codes

Από το album: Digital Single

Ημερομηνία κυκλοφορίας single : 27 Ιουλίου 2017

Art-Cover:

Μπορεί να βρίσκονται στο μουσικό προσκήνιο από το 2014, ωστόσο η φήμη των Αμερικανών DJs διαδόθηκε με το single τους “Sex”, το 2016. Έκτοτε, το electronic pop trio που ακούει στα ονόματα των Trevor Dahl, KEVI και Matthew Russell έχει κυκλοφορήσει ουκ ολίγα digital singles, με το “No Promises” σε συνεργασία με την Demi Lovato να αναδεικνύεται πλατινένιο.

Στην αντίπερα όχθη, ο Nicky Romero, καταξιωμένος ασπαστής της EDM μουσικής σκηνής, έχει κυκλοφορήσει από πλευράς του δεκάδες singles, με αποκορύφωμα το “I Could Be the One”, για τις ανάγκες του οποίου συνεργάστηκε με τον επίσης ταλαντούχο Avicii. Οι δύο αυτοί καλλιτέχνες, λοιπόν, της νέας γενιάς της ηλεκτρονικής μουσικής συμπράττουν και το αποτέλεσμα φέρει τίτλο “Sober”.

Η επίσημη κυκλοφορία του νέου τους τραγουδιού έγινε στις 27 Ιουλίου 2017, ωστόσο το “Sober” απέκτησε το δικό του lyric video στις 5 Σεπτεμβρίου και σας το παρουσιάζουμε. Πρόκειται για ένα EDM τραγούδι, με electro pop μουσικές αναφορές και το οποίο πραγματεύεται το γεγονός ότι όλες οι αλήθειες “βγαίνουν” όταν είσαι νηφάλιος. Η μουσική και οι στίχοι του τραγουδιού φέρουν την υπογραφή τόσο των Cheat Codes, όσο και του Nicky Romero.

Cheat Codes feat. Nicky Romero - Sober

Back To Top