skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Cheat Codes X DVBBS – I Love It

“I Love It” λέγεται το νέο τραγούδι των Cheat Codes και DVBBS!

Τίτλος τραγουδιού“I Love It”

Καλλιτέχνης: Cheat Codes X DVBBS

Μουσική / Στίχοι: N/A

Από το LP: Digital Single

Ημερομηνία κυκλοφορίας single: 17 Μαΐου 2018

Art-Cover:

Τέσσερα χρόνια μετρούν οι Cheat Codes στο μουσικό προσκήνιο και από το 2014 έχουν καταφέρει να πάρουν το κοινό με το μέρος τους, ενώ δεν σταματούν να δημιουργούν συνεχώς νέο υλικό. Η αρχή της μεγάλης αναγνώρισης έγινε το 2016, με το hit single τους “Sex” κι έκτοτε η μία επιτυχία διαδέχεται την άλλη, ενώ δεν περνούν απαρατήρητες και οι συνεργασίες που συνάπτουν με μεγάλα ονόματα της διεθνούς μουσικής σκηνής. Το αμερικανικό electro trio, που ακούει στα ονόματα των Trevor Dahl, KEVI και Matthew Russell είναι ξανά εδώ με μία νέα τους δημιουργία.

Ο λόγος γίνεται για το τραγούδι “I Love It”, που αποτελεί μία uptempo, EDM δημιουργία. Διατηρώντας το γνώριμο ύφος τους, οι Cheat Codes συνέπραξαν μουσικά με το έτερο EDM duo από τον Καναδά, DVBBS. Για την ιστορία αξίζει να σημειώσουμε πως οι DVBBS αποτελούνται από τους αδερφούς Alexandre van den Hoef και Christopher van den Hoef, ενώ είναι ενεργοί στο μουσικό προσκήνιο από το 2012. Μέχρι σήμερα, τα δύο αδέρφια έχουν στο ενεργητικό τους τρία EPs, με το πιο πρόσφατο να έχει κυκλοφορήσει στις 20 Οκτωβρίου του 2017 και να φέρει ως τίτλο “Blood of My Blood”.

Έχοντας συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα ονόματα της EDM μουσικής σκηνής, αλλά και τους μεγαλύτερους μουσικούς παραγωγούς, όπως ο Tiesto, οι DVBBS είναι εδώ για ακόμα μία εκρηκτική δημιουργία με τους Chead Codes να «κρατούν τα ηνία».

Cheat Codes X DVBBS - I Love It

Back To Top