skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Christina Aguilera & TINI – Suéltame

Η Christina Aguilera κι η TINI ένωσαν τις δυνάμεις τους παρουσιάζοντας το ολοκαίνουριο single “Suéltame”!

Τίτλος τραγουδιού: “Suéltame”

Καλλιτέχνης: Christina Aguilera & TINI

Μουσική / Στίχοι: Andrés Torres, Christina Aguilera, Federico Vindver, Kat Dahlia, Martina Stoessel, Mauricio Rengifo, Rafa Arcaute

Εταιρεία: Sony Music Latin

Από το LP: “La Tormenta”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 30 Μαΐου 2022

Art-Cover:

Η Christina Aguilera ανακοίνωσε την κυκλοφορία του νέου της single “Suéltame” στο οποίο συνεργάζεται με την Αργεντινή τραγουδίστρια Tini Stoessel, κατά κόσμον TINI, και το οποίο θα είναι μέρος του επερχόμενου ισπανικού άλμπουμ της “La Tormenta”.

Η Αμερικανίδα καλλιτέχνης με καταγωγή από τον Ισημερινό δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Instagram ένα μήνυμα ενθαρρύνοντας τους followers της να προπαραγγείλουν το νέο της album για να μπουν σε μια κλήρωση για να κερδίσουν ένα ταξίδι μαζί της στο party του Gay Pride του Λος Άντζελες.

Θέλω να πάρω κάποιον ξεχωριστό στο L.A. Pride! Pre Save το νέο μου EP, “La Tormenta”, και το νέο single “Suéltame”, “για μια ευκαιρία να έρθετε μαζί μου για μια μοναδική γιορτή”, ανακοίνωσε η Christina.

Για ακόμη μία φορά, η Aguilera επιμένει να τραγουδάει στα ισπανικά, αποδεικνύοντάς μας πως ποτέ δεν είναι αργά για… νέες περιπέτειες κι η TINI τη συνοδεύει με περίσσιο ενδιαφέρον. Τη μουσική και τους στίχους του τραγουδιού υπογράφουν οι Andrés Torres, Christina Aguilera, Federico Vindver, Kat Dahlia, Martina Stoessel, Mauricio Rengifo και Rafa Arcaute κι η επίσημη πρεμιέρα του πραγματοποιήθηκε στις 30 Μαΐου.

Christina Aguilera & TINI - Suéltame

Back To Top