skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Chromeo feat. La Roux – Replacements

Οι Chromeo επαναφέρουν τη La Roux στα μουσικά δρώμενα με τη νέα τους συνεργασία “Replacements”!

Τίτλος τραγουδιού: “Replacements

Καλλιτέχνης: Chromeo feat. La Roux

Μουσική / Στίχοι: David Macklovitch, Elly Jackson, Patrick Gemayel

Εταιρεία: BMG Rights Management

Από το LP: Single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 25 Απριλίου 2023

Art-Cover:

Οι Chromeo κυκλοφόρησαν το νέο τους single, “Replacements”, στο οποίο συμμετέχει η τραγουδίστρια της synthpop La Roux. Είναι ένα νεύμα πίσω στην εποχή της ακμής του indie sleaze και είναι βέβαιο ότι θα σας κάνει να χορέψετε.

Το καναδικό δίδυμο, αποτελούμενο από τους David “Dave 1” Macklovitch και Patrick “P-Thugg” Gemayel, έδωσε μια γεύση από το νέο τραγούδι ζωντανά στα πρόσφατα σετ του Coachella, φέρνοντας τη La Roux ως ειδική καλεσμένη-έκπληξη στη σκηνή. Σαν να χρησιμοποιούσαμε μια χρονομηχανή πίσω στα πράγματα, οι Chromeo και La Roux ενίσχυσαν επίσης το σετ τους με electro-funk remix των μεγαλύτερων επιτυχιών της, όπως τα “Bulletproof” και “In for the Kill”.

“Για το δεύτερο μας single, θέλαμε να κάνουμε μια στροφή 90 μοιρών”, είπε ο Dave 1 σε ένα δελτίο τύπου για το τραγούδι. “Το groove παραμένει, αλλά ενώ το ‘Words with You’ είναι χαλαρό και οργανικό, εδώ αφήνουμε τα πλήκτρα και τα drum machines να μιλήσουν.”

Ο Dave 1 πρόσθεσε: “Είμαστε τελικά ένα συγκρότημα electro-funk κι αυτός ο δίσκος περιέχει μικρά νεύματα στον ανεξάρτητο χορευτικό ήχο της δεκαετίας του 2000 που είναι τόσο αγαπητός σε εμάς. Η ιδέα ήταν να 

συνδυαστεί η ιδρωμένη ενέργεια του dancefloor με ειλικρινή συναισθήματα. Είναι η δυαδικότητα στο όνομά μας: ο Chrome, τα αστραφτερά ηλεκτρονικά και ο Romeo, οι εγκάρδιοι ρομαντικοί”.

Replacements feat. La Roux - Chromeo

Back To Top