skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Ciara & Summer Walker – Better Thangs

Ακούστε το νέο single της Ciara και της Summer Walker, με τίτλο “Better Thangs”!

Τίτλος τραγουδιού“Better Thangs”

Καλλιτέχνης: Ciara & Summer Walker

Μουσική / Στίχοι: Ayanna Christie, Ciara Wilson, Claudell M. Mosanto, Cori P. Alexander, Kasey Philips, Kevin Yancey, Summer Walker, Theron Thomas

Εταιρεία: Uptown Records/Republic Records

Από το LP: Single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 28 Σεπτεμβρίου 2022

Art-Cover:

Φαίνεται πως η Ciara κι η Summer Walker έχουν βρει τη συνταγή της επιτυχίας μιας κι έπειτα από τη συνεργασία τους για το single “Ciara’s Player”, ένωσαν ξανά τις δυνάμεις τους για το τραγούδι “Better Thangs” από τον δίσκο της Walker “Still Over It”. Σε μια δήλωση για το “Better Thangs”, η Ciara χαρακτήρισε το νέο της τραγούδι “έναν ευχάριστο R&B ύμνο για την εξύψωση κάθε πτυχής της ζωής σου” που “προορίζεται να φέρει χαρά ενώ εμπνέει τη συνεχή εξέλιξη του εαυτού σου”.

Σχετικά με τη συνεργασία με τον Walker, η Ciara είπε: “Τρέφω τόσο πολύ σεβασμό για την κοπέλα μου Summer και είναι σωστό να την έχω στο δίσκο γιατί συνδεόμαστε σε τόσα πολλά επίπεδα, από όπου προερχόμαστε, με τα ταξίδια μας και την αποστολή μας να εμπνεύσουμε άλλους οι άνθρωποι να ακολουθούν αυτό που τους αξίζει στη ζωή… καλύτερα!”

Το πιο πρόσφατο album της Ciara, με τίτλο “Beauty Marks”, κυκλοφόρησε το 2019. Από την άλλη πλευρά, η Summer Walker κυκλοφόρησε το τελευταίο της album “Still Over It” την περασμένη χρονιά.

Ciara & Summer Walker - Better Thangs

Back To Top