skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Clean Bandit feat. Charli XCX & Bhad Bhabie – Playboy Style

Το μουσικό trio από τη Μεγάλη Βρετανία, Clean Bandit, επιστρέφει με μια δυναμική συνεργασία που ακούει στα ονόματα Charli XCX και Bhad Bhabie!

Τίτλος τραγουδιού“Playboy Style”

Καλλιτέχνης: Clean Bandit feat. Charli XCX & Bhad Bhabie

Μουσική / Στίχοι: Jack Patterson, Grace Chatto, Bhad Bhabie, George Astasio, Jason Pebworth, Jon Shave, Ryan Alan, Alex Oriet, David Phelan

Εταιρεία: Atlantic/Warner

Από το LP: “What Is Love?”

Ημερομηνία κυκλοφορίας LP: 30 Νοεμβρίου 2018

Art-Cover:

Οι Clean Bandit έρχονται λίγο πριν τη κυκλοφορία του δεύτερου κατά σειρά studio album τους, «What Is Love?», δίνοντάς μας μια γεύση μέσα από το νέο single τους με τίτλο «Playboy Style». Πρόκειται για ένα τραγούδι στο οποίο συμμετέχουν η Charli XCX και η Bhad Bhabie και μιλά για τα θετικά και τα αρνητικά του να ερωτεύεσαι ένα ‘κακό’ αγόρι.

Το «What Is Love?» αποτελεί τον δεύτερο δίσκο που κυκλοφορεί το συγκρότημα και ακολουθεί το ντεμπούτο τους δισκογραφικό εγχείρημα «New Eyes», το 2012. Αναμένεται να περιλαμβάνει τραγούδια που έχουμε ακούσει προηγουμένως , όπως το «Solo» με τη Demi Lovato, το «Symphony» με τη Zara Larsson και το «Baby» με τη Marina (προηγουμένως γνωστή ως Marina and the Diamonds) και τον Luis Fonsi.

Οι Clean Bandit αποκάλυψαν σε συνέντευξή τους στη The Guardian πως είχαν και μια συνεργασία με τον Elton John που θα συμπεριλάμβαναν στον νέο τους δίσκο, όμως τελικά αποφάσισαν να μη προχωρήσουν με αυτό μιας και έμοιαζε ηχητικά με παλιότερο υλικό τους.

Πιο συγκεκριμένα, ο Jack Patterson δήλωσε πως: «Συνειδητοποιήσαμε πως υπήρχε ένας ήχος που εξελισσόταν σε ένα συγκεκριμένο κομμάτι του διαγράμματος Venn του album και θέλαμε να προχωρήσουμε με αυτό. Έμοιαζε με τροπικό, πλαστικό κάπως, πένθιμο ήχο, ενώ τα τραγούδια του (Elton John) ήταν περισσότερο κοντά στον κόσμο του (hit single μας) ‘Rather Be’».

Τέλος, να προσθέσουμε πως στο πολυαναμενόμενο, νέο album των Clean Bandit αναμένουμε να απολαύσουμε μια σειρά καλλιτεχνών. Εκτός αυτών που ήδη γνωρίζουμε, αναμένεται να απολαύσουμε τραγούδια-συνεργασίες του συγκροτήματος με τους Craig David, Stefflon Don, Rita Ora και Ellie Goulding.

Clean Bandit feat. Charli XCX & Bhad Bhabie - Playboy Style

Back To Top