skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Coldplay X BTS – My Universe

Οι Coldplay και οι BTS παρουσιάζουν την συνεργασία τους στο τραγούδι “My Universe”

Τίτλος τραγουδιού“My Universe

Καλλιτέχνης: Coldplay X BTS

Μουσική / Στίχοι: Coldplay, BTS

Εταιρεία: Parlophone Records

Από το LP: “Music Of The Spheres”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 24 Σεπτεμβρίου 2021

Art-Cover:

BTS και Coldplay μαζί σε ένα τραγούδι; Γιατί όχι;

Δυο από τα μεγαλύτερα συγκροτήματα στα είδη τους -και μάλιστα παγκοσμίως- κυκλοφορήσαν τη συνεργασία τους “My Universe”, αλλά τα νέα δε σταματούν εδώ. Την Τετάρτη (22 Σεπτεμβρίου), η Parlophone Records, η εταιρεία του βρετανικού pop-rock συγκροτήματος, αποκάλυψε μια λίστα με τρεις επερχόμενες κυκλοφορίες.

“Δύο ημέρες μέχρι την κυκλοφορία του “My Universe” από τους Coldplay x BTS – και μπορούμε να πούμε ότι οι Coldplayers και οι ARMY είναι τόσο ενθουσιασμένοι όσο εμείς! Εδώ είναι μερικές #MYUNIVERSE-ημερομηνίες για το ημερολόγιό σας”, έγραψε η εταιρεία σε story της στο Instagram με τις σημαντικές ημερομηνίες που συνοδεύουν την κυκλοφορία αυτή.

Το “My Universe” – το οποίο είναι ερμηνευμένο στα αγγλικά και στα κορεατικά κυκλοφόρησε συνοδευόμενο από το επίσημο music lyric video. Στις 25 Σεπτεμβρίου οι BTS και οι Coldplay θα κυκλοφορήσουν επίσης ένα ντοκιμαντέρ, πιθανότατα με τίτλο “Inside My Universe”, ενώ αργότερα την ίδια ημέρα, θα κυκλοφορήσουν ένα remix (Supernova7 mix) και μια ακουστική έκδοση του τραγουδιού.

Το “My Universe” θα συνοδευτεί σαφώς και από το επίσημο music video του, -αν και δεν συμπεριλαμβάνεται κάποια ημερομηνία στο πρόγραμμα τους-, αντίθετα αναφέρεται ότι ένα video “έρχεται σύντομα”.

Αυτό είναι το δεύτερο single από το album των Coldplay, “Music Of The Spheres”, που ακολουθεί το hit τους “Higher Power”. Αργότερα αποκάλυψαν πως το τραγούδι που θα κλείνει το album θα έχει τίτλο “Coloratura” ενώ επιβεβαίωσαν πως σύντομα θα κυκλοφορήσουν ένα νέο τραγούδι με τίτλο “Weirdo” ως μέρος από κάποιο musical.

Coldplay X BTS - My Universe

Back To Top