skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Coldplay X Selena Gomez – Let Somebody Go

Οι Coldplay και η Selena Gomez παρουσιάζουν την συνεργασία τους στο τραγούδι “Let Somebody Go”

Τίτλος τραγουδιού“Let Somebody Go

Καλλιτέχνης: Coldplay X Selena Gomez

Μουσική / Στίχοι: Apple Martin, Livvi Franc, Oscar Holter, Bill Rahko, Metro Boomin, Max Martin, Will Champion, Jonny Buckland, Chris Martin, Guy Berryman

Εταιρεία: Parlophone Records

Από το LP: “Music Of The Spheres”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 15 Οκτωβρίου 2021

Art-Cover:

Το ένατο album των Coldplay, “Music of the Spheres”, μόλις κυκλοφόρησε και μαζί με την κυκλοφορία του, το συγκρότημα παρουσίασε και το lyric video για το τραγούδι “Let Somebody Go” μια συνεργασία με τη Selena Gomez. Το clip περιλαμβάνει χειρόγραφους στίχους από τον Martin και την Gomez.

Στο τραγούδι, ο Martin και η Gomez παλεύουν με τη σπαρακτική απόφαση που έρχεται όταν αγαπάς κάποιον πραγματικό, αλλά συνειδητοποιείς ότι είναι καλύτερο να χωρίσετε τους δρόμους σας.

Το single ακολουθεί τα προηγούμενα singles του LP “Higher Power” που πρωτοπαρουσιάστηκε από τον Γάλλο αστροναύτη Thomas Pesquet που βρίσκεται στο Διεθνή Διαστημικό Σταθμό και το “My Universe” με τους BTS, το οποίο κυκλοφορεί σε δύο ακόμα εκδόσεις.

Το 2022, οι Coldplay θα ξεκινήσουν μια περιοδεία «βιώσιμης και χαμηλής περιεκτικότητας σε άνθρακα» με την οποία θα παρουσιάσουν το νέο τους LP σε μεγάλα γήπεδα σε όλο τον κόσμο. Η ημερομηνία έναρξης της έχει οριστεί για τις 18 Μαρτίου 2022 στην Κόστα Ρίκα.

Coldplay X Selena Gomez - Let Somebody Go

Back To Top