skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Common Kings feat. Landon McNamara – Neil Armstrong

Οι Common Kings συναντούν τον Landon McNamara στο νέο τους τραγούδι “Neil Armstrong”!

Τίτλος τραγουδιού“Neil Armstrong”

Καλλιτέχνης: Common Kings feat. Landon McNamara 

Μουσική / Στίχοι: Andrew Stoch, Jerome Taito, Landon McNamara, Lui Kirimaua, Marshall Gallagher, Rami Jrade, Sasualei Maliga, Taumata Grey

Εταιρεία: Mensch House Records

Από το LP: digital single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 4 Οκτωβρίου 2019

Art-Cover:

Το στυλ και η μουσική των Common Kings είναι μια συλλογή εμπνεύσεων ενορχηστρωμένη από μια σειρά rocking beats, feel good vibes και “συναισθηματικού πυρετού”. Η τρελή και διασκεδαστική στάση τους συμπληρώνεται από τον ζωντανό ήχο των Common Kings, δημιουργώντας επιτυχίες με rock, reggae και island επιρροές. Αυτές οι επιρροές προέρχονται από την αγάπη για διάφορα είδη του κάθε μέλους της μπάντας, και την ευρεία γνώση τους στη μουσική.

Η πλειοψηφία των Common Kings γεννήθηκαν στον Νότιο Ειρηνικό και μεγάλωσαν στο Orange County της Καλιφόρνια. Μεγαλώνοντας σε νοικοκυριά γεμάτα πολύχρωμες προσωπικότητες και πάθος για τη μουσική, πράγμα που τους βοήθησε να αναπτύξουν τις δικές τους μουσικές διαδρομές. Αυτό το μουσικό ταξίδι περιλαμβάνει τη μίμηση και την ακρόαση καλλιτεχνών όπως οι: Van Morrison, Stevie Wonder, Geourge Benson, Jim Croce, Michael Jackson, Who, Led Zepplin, Gypsy Kings, Earth Wind and Fire, Bob Marley κ.α.

Οι Common Kings συναντήθηκαν μέσω του τραγουδιστή Sasualei “Jr King” Maliga. Ο Jr King είναι ίσως ένας από τους πιο εντυπωσιακούς τραγουδιστές του είδους. Γεννημένος με αυτό το ακατέργαστο ταλέντο, η ερμηνευτική ικανότητα του Jr King μοιάζει απεριόριστη, καθώς καταπλήσσει τους ακροατές με ένα ευρύ φάσμα από νότες και soulful πάθος.

Σε αυτή την παρέα έρχεται τώρα να προστεθεί και ο ανερχόμενος καλλιτέχνης του είδους, Landon McNamara, με τον οποίο το συγκρότημα συνέπραξε για το ολοκαίνουριο τραγούδι τους “Neil Armstrong”, ένα -κατά βάση- reggae τραγούδι που σίγουρα θα λατρέψουν οι φίλοι της εν λόγω μουσικής!

Common Kings feat. Landon McNamara - Neil Armstrong

Back To Top