skip to Main Content

Νέα Συνεργασία & Cover | Celine Dion & Chris Isaak – Wicked Game

Η Celine Dion και ο Chris Isaak διασκευάζουν το θρυλικό “Wicked Game”!

Τίτλος τραγουδιού“Wicked Game

Καλλιτέχνης: Celine Dion & Chris Isaak

Μουσική / Στίχοι: Chris Isaak

Πρώτη Εκτέλεση: Chris Isaak (1990)

Εταιρεία: Sony Music

Από το LP: Digital Single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 26 Φεβρουαρίου 2020

Art-Cover:

H Καναδή super-star, Céline Dion κυκλοφόρησε μια διασκευή στο κλασσικό άσμα του 1990, “Wicked Game” του Chris Isaak για την τελευταία έκδοση της σειράς Spotify Singles. Επιπλέον, ο ίδιος ο Isaak συμμετέχει στην εν λόγω διασκευή ερμηνεύοντας τα υποστηρικτικά φωνητικά.

“Επιλέξαμε το “Wicked Game” για το Spotify Singles, γιατί είναι ένα από τα αγαπημένα μου τραγούδια όλων των εποχών για πολλούς, πολλούς και πολλούς λόγους”, δήλωσε ο Dion σε μια συνέντευξη της. «Ήθελα να σεβαστώ την αρχική έκδοση, για την οποία εξακολουθώ να πιστεύω ότι είναι η τελειότητα».

«Όταν άκουσα το τραγούδι της Céline, υπήρχε ένα μεγάλο χαμόγελο στο πρόσωπό μου», δήλωσε από τη δική του πλευρά, ο Isaak. «Είναι απλά διασκεδαστικό να την ακούει κανείς να τραγουδά. Κάποιος είπε για το χορό του Fred Astaire «το κάνει να φαίνεται τόσο εύκολο». Η Céline το κάνει να ακούγεται τόσο εύκολο”.

Η Celine Dion αναμένεται να εμφανιστεί στη χώρα μας για μια και μοναδική συναυλία στις 31 Ιουλίου στο Ο.Α.Κ.Α. στο πλαίσιο της περιοδείας της “Courage World Tour”!

Celine Dion & Chris Isaak - Wicked Game

Back To Top