skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Craig David feat. Yxng Bane – Magic

Ο Craig David μας παρουσιάζει εκ νέου την επιτυχία του “Magic” με τη συμμετοχή του Yxng Bane!

Τίτλος τραγουδιού“Magic”

Καλλιτέχνης: Craig David feat. Yxng Bane

Μουσική / Στίχοι: Craig David, Ed Drewett, Tré Jean-Marie, Yxng Bane

Από το album: “The Time Is Now”

Ημερομηνία κυκλοφορίας album : 26 Ιανουαρίου 2018

Art-Cover:

Ο Craig David κυκλοφόρησε μια νέα έκδοση του τραγουδιού του “Magic” στην οποία συμμετέχει ο Βρετανός rapper, Yxng Bane. H αρχική εκδοχή του τραγουδιού εμφανίζεται στο tracklist του τελευταίου LP του David, “The Time is Now”, το οποίο κυκλοφόρησε τον Ιανουάριο και παρουσιάζει επίσης τις συνεργασίες με ονόματα όπως: Bastille, JP Cooper, AJ Tracey, Ella Mai, Kaytranada και Goldlink.

Μιλώντας για τη συνεργασία, ο Yxng Bane δήλωσε: “Εδώ είμαι εγώ και ο θρυλικός Craig David στη νέα μας συνεργασία για το Magic! Ελπίζω να το απολαύσετε και να το αγαπήσετε!”

Από την πλευρά του ο David σχολίασε επίσης: “Είμαι τόσο χαρούμενος που ο Bane να συμμετέχει σε αυτό το τραγούδι. Το “Magic” είναι ένα από τα αγαπημένα μου τραγούδια από το “The Time Is Now” και το να έχω μια συνεργασία με κάποιον τόσο μεγάλο στη μουσική σκηνή όσο είναι ο Bane, στο δίσκο είναι εκπληκτικό. Έχει λαμπρό μέλλον και ήταν υπέροχο που συνεργαστήκαμε”.

To τραγούδι ακολουθεί τα singles “Heartline” και “I Know You”, ενώ αυτό είναι το έβδομο κατά σειρά, studio album του Craig David μετά από το “Following My Intuition” του 2016.

Craig David feat. Yxng Bane - Magic

Back To Top