skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Cris Cab feat. Pitbull – All Of The Girls

Ο ανερχόμενος τραγουδιστής Cris Cab καταφέρνει να συνδυάσει την reggae με την pop και soul μουσική!

Τίτλος τραγουδιού: “All of The Girls”

Καλλιτέχνης: Cris Cab feat. Pitbull

Μουσική / Στίχοι: ?

Από το album: T.B.A.

Ημερομηνία κυκλοφορίας single : 9 Ιουνίου 2017

Art-Cover:

Όπου συμβάλλει ο Pitbull μιλάμε για ανερχόμενα hit singles και παραγωγές. Ο rapper από την Φλόριντα έχει αποδείξει την αξία του και οι καλλιτέχνες τον εμπιστεύονται με “κλειστά τα μάτια”. Αυτό συνέβη και με τον Cris Cab. Ο 24χρονος, Αμερικανός τραγουδιστής της pop, reggae και soul μουσικής σκηνής έγινε ευρέως γνωστός με το single του “Liar Liar” που κυκλοφόρησε το 2013. Έκτοτε έχουν ακολουθήσει το album “Where I Belong” (2014) και τα singles -ανάμεσα σε άλλα- “Englishman in New York” και το πιο πρόσφατο “Bada Bing”.

Ο Cab ήρθε ξανά στο προσκήνιο κουβαλώντας μαζί του το single “All of The Girls” μαζί με μία συνεργασία με τον Pitbull. Πρόκειται για την τέταρτη συνεργασία που πραγματοποιεί μέσω singles ο τραγουδιστής, με τις τρεις προηγούμενες να ακούνε στα ονόματα του Big Sean, των Tefa & Moox με Willy William και του Youssoupha.

Το “All of The Girls” αποτελεί μία reggae, dance σύνθεση με εμφανή τα R&B στοιχεία από πλευράς του Pitbull. Ένα καλοκαιρινό hit ήρθε για να μπει ανάμεσα μας και να μας προκαλέσει να χορέψουμε.

Cris Cab feat. Pitbull - All Of The Girls

Back To Top