skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Curtis Alto feat. Julia Anrather – You Might

Οι Curtis Alto κυκλοφόρησαν το νέο τους EP, μαζί με το single, “You Might”.

Τίτλος τραγουδιού: “You Might”

Καλλιτέχνης: Curtis Alto feat. Julia Anrather

Μουσική / Στίχοι: N/A

Από το album: “Daydream EP vol.1”

Ημερομηνία κυκλοφορίας album : 25 Αυγούστου 2017

Art-Cover:

Οι Curtis Alto αποτελούν ένα νεοσύστατο συγκρότημα από το Βέλγιο, με την έμπνευσή τους να προέρχεται από την την deep και melodic house μουσική σκηνή. Τα μέλη του εν λόγω συγκροτήματος – trio είναι τρία αδέρφια, τα οποία διατηρούν την ανωνυμία τους από την ημέρα που έκαναν τα πρώτα τους βήματα στο μουσικό στερέωμα, δηλαδή από το 2016.

Στις 25 Αυγούστου 2017, οι Curtis Alto κυκλοφόρησαν το debut EP τους, “Daydream EP 1”, μέσω της Spinnin’ Deep. Σε αυτό περιλαμβάνονται συνολικά τέσσερα τραγούδια, εκ των οποίων το house trio κυκλοφόρησε το “You Might”. Πρόκειται για μία εκ των δύο συνεργασιών που υπάρχουν στο EP και αυτή ακούει στο όνομα της Julia Anrather. Η μελωδική, groove φωνή της Anrather προσδίδει στο “You Might” έναν διαφορετικό από τα υπόλοιπα τραγούδια, ατμοσφαιρικό χαρακτήρα.

Το σύνολο του τραγουδιού καταλήγει σε ένα άρτιο αποτέλεσμα, καθώς οι μελωδίες των Curtis Alto έρχονται σε πλήρη αρμονία με τα φωνητικά της εναλλακτικής Anrather. Αξίζει να σημειωθεί πως το trio έχει λάβει μέρος στα μουσικά festivals: Tomorrowland, Summerfestival, Balaton Sound, Ostend Beach και MTV awards Belgium.

Curtis Alto feat. Julia Anrather - You Might

Back To Top