skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Cypress Hill feat. Dizzy Wright – Bye Bye

Οι Cypress Hill κυκλοφορούν την συνεργασία τους με τον Dizzy Wright στο τραγούδι “Bye Bye” και ανακοινώνουν το ολοκαίνοριο album τους

Τίτλος τραγουδιού: “Bye Bye”

Καλλιτέχνης: Cypress Hill feat. Dizzy Wright 

Μουσική / Στίχοι: Dizzy Wright, Cypress Hill

Εταιρεία: BMG/The Hubsters

Από το LP: “Back In Black”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 20 Ιανουαρίου 2022

Art-Cover:

Οι πολυπλατινένιοι θρύλοι της Ηip-Ηop Cypress Hill ανακοίνωσαν ότι το νέο τους album, με τίτλο “Back In Black”, θα κυκλοφορήσει στις 18 Μαρτίου.

Το “Back In Black” είναι το δέκατο album τους και την παραγωγή έκανε ο Black Milk. To συγκρότημα ήθελε να δώσει το κάτι παραπάνω με αυτό το album. Ο Sen Dog αναφέρει: «Αυτό το album αποτελεί επιστροφή στις ρίζες μας. Είμασταν περήφανοι hip-hoppers και έχουμε ζήσει τα πάντα. Είμαστε περήφανοι που είμαστε κομμάτι της hip-hop σκηνής. Κάνοντας ένα αυστηρά hip-hop βήμα ήταν μονόδρομος για εμάς».

Με την ανακοίνωση του νέου album έρχεται και η κυκλοφορία του καινούργιου τους single “Bye Bye” στο οποίο συμμετέχει ο ανερχόμενος rapper από το Μίτσιγκαν Dizzy Wright, δίνοντας μια ακόμα πιο δυναμική διάσταση στο τραγούδι.

Ο B-Real είπε σχετικά με το “Bye Bye”: «Νομίζω ότι αυτό το τραγούδι, αποτελεί μια ξεκάθαρη δήλωση μας για την πολιτική του σήμερα. Ότι νανουριζόμαστε σε αυτόν τον ονειρικό κόσμο. Που προσπαθεί να μας τυφλώσει από τον διαχωρισμό που δημιουργούν οι πολιτικοί και η κυβέρνηση. Προσπαθώντας να μας κοιμίσουν και ενώ βρισκόμαστε σε αυτή την υπνωτική κατάσταση άγνοιας κάνουν ό,τι θέλουν».

Με το Back In Black” γιορτάζουν τα 30 τους χρόνια και μπαίνουν δυναμικά στην τέταρτη δεκαετία τους επιβεβαιώνοντας τον χαρακτηρισμό ως ένα από τα καλύτερα Hip-Hop συγκροτήματα όλων των εποχών.

Δ.Τ.

Cypress Hill feat. Dizzy Wright - Bye Bye

Back To Top