skip to Main Content

Νέα Συνεργασία & Dance Video | Jason Derulo feat. Adam Levine – Lifestyle

Δείτε το dance video για το τραγούδι “Lifestyle” των Jason Derulo και Adam Levine!

Τίτλος τραγουδιού“Lifestyle”

Καλλιτέχνης: Jason Derulo feat. Adam Levine

Μουσική / Στίχοι: Jesse Carmichael, Adam Levine, Mickey Madden

Σκηνοθεσία: N/A

Εταιρεία: Atlantic Records / Warner Music

Από το LP: digital single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 21 Ιανουαρίου 2021

Art-Cover :

Ο Jason Derulo, αφού κατέκτησε τον τίτλο του «βασιλιά του TikTok», κατάφερε μέσα στο 2020 να κατέκτησει και τα charts με μια σειρά από απανωτές, ανεξάρτητες -ως τώρα- επιτυχίες όπως τα: «Savage Love (Laxed – Siren Beat)», «Take You Dancing», «Love Not War (The Tampa Beat)» και το πιο πρόσφατο «Coño».

Με αυτή τη βάση, ο Jason Derulo επανέρχεται και το 2021 κυκλοφορώντας ένα νέο single με τίτλο «Lifestyle» που είναι σε συνεργασία με τον frontman των Maroon 5, Adam Levine και με το οποίο μας “καλωσόρισε στη νέα εποχή”.

Το τραγούδι παρουσιάστηκε στο κοινό μέσα από ένα ολοκαίνουριο dance video στο οποίο θα δείτε ωστόσο μόνο τον Jason Derulo -μαζί με ένα ολόκληρο crew χορευτών που τον πλαισιώνει- σε μια ακόμα εντυπωσιακή χορογραφία που μυρίζει για άλλη μια φορά… ένα νέο διαδικτυακό “challenge”!

Το ίδιο το τραγούδι έχει μια latin διάθεση με τους δύο καλλιτέχνες να τραγουδούν για μια όμορφη γυναίκα που επιθυμούν αλλά εκείνη έχει την τάση να επιλέγει πάντα τον πιο ευκατάστατο κύριο.

Τους στίχους και τη μουσική του τραγουδιού υπογράφει ο Adam Levine μαζί με τους συνεργάτες του από τους Maroon 5, Jesse Carmichael και Mickey Madden.

Jason Derulo feat. Adam Levine - Lifestyle

Back To Top