skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | David Guetta & Afrojack feat. Charli XCX & French Montana – Dirty Sexy Money

David Guetta, Afrojack, Charli XCX, French Montana και… Skrillex μαζί σε μια πολυ-συνεργασία που θα συζητηθεί!

Τίτλος τραγουδιού«Dirty Sexy Money»

Καλλιτέχνης: David Guetta & Afrojack feat. Charli XCX & French Montana

Μουσική / Στίχοι: David Guetta, Afrojack, Charli XCX, French Montana & Skrillex

Από το album: Digital Single

Ημερομηνία κυκλοφορίας album : 2 Νοεμβρίου 2017

Art-Cover:

Άτακτη pop μουσική σε συνδυασμό με λίγη νοσταλγία από τη δεκαετία του ’90. Αυτό είναι το αποτέλεσμα που παίρνουμε με το “Dirty Sexy Money”, τη νέα πολυ-συνεργασία μεταξύ του Afrojack, του David Guetta, της Charli XCX και του French Montana, με πρόσθετη υποστήριξη από τoν Skrillex που ανέλαβε την παραγωγή του τραγουδιού και παρόλο που δεν εμφανίζεται στον τίτλο του, λαμβάνει τα εύσημα από τους συνεργάτες του στα credits του!

Το “Dirty Sexy Money” ανοίγει με μια χαριτωμένη synth μελωδία που ακούγεται σαν κάτι που θα μπορούσε να έχει κυκλοφορήσει πριν από 25 χρόνια. Η Charli XCX ξεδιπλώνει τον άπλετο αισθησιασμό της με την ερμηνεία της σε αυτόν τον απίστευτο pop ύμνο ενώ ο French Montana προσθέτει τη δική του “εξισορροπιστική βαρύτητα” με την αντίστοιχη δική του!

Οι hitmakers David Guetta και Afrojack γνωρίζουν καλά τη συνταγή μιας επιτυχημένης μουσικής σύνθεσης και μας το έχουν ήδη αποδείξει στο παρελθόν με μια πληθώρα κοινών συνεργασιών που κοσμούν αμφότερες τις δισκογραφίες τους, συμπεριλαμβανομένου το «Hey Mama» με τη Nicki Minaj του 2015 αλλά και το πρόσφατο «Another Life», ενώ η “μαγική αφή” του Skrillex γίνεται σαφής στο παρασκήνιο του εν λόγω τραγουδιού!

Όταν έχετε τόσους πολλούς hitmakers μαζεμένους σε ένα studio, πώς θα μπορούσατε να πάρετε κάτι λιγότερο από μια εγγυημένη επιτυχία;

David Guetta & Afrojack feat. Charli XCX & French Montana - Dirty Sexy Money

Back To Top