skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | David Guetta & Black Coffee feat. Delilah Montagu – Drive

Ο David Guetta συμμετέχει στο νέο τραγούδι των Black Coffee και Delilah Montagu, με τίτλο “Drive”!

Τίτλος τραγουδιού“Drive”

Καλλιτέχνης: David Guetta & Black Coffee feat. Delilah Montagu

Μουσική / Στίχοι: N/A

Εταιρεία: Ν/Α

Από το LP: digital single

Ημερομηνία κυκλοφορίας single: 13 Αυγούστου 2018

Art-Cover:

Μπορεί το όνομα Nkosinathi Innocent Maphumulo να μην σας λέει και πολλά ωστόσο αν σας αναφέρουμε πως πρόκειται για τον διάσημο μουσικό και παραγωγό και DJ, Black Coffee από τη Νότιο Αφρική τότε ίσως να αλλάζουν λίγο τα πράγματα! Ο Black Coffee λοιπόν επέστρεψε στα μουσικά δρώμενα με ένα ολοκαίνουριο single για το οποίο έχει στο πλευρό του μια δυνατή ομάδα!

Το “Drive” είναι ένα χαλαρό τραγούδι, γραμμένο επάνω σε μια ηλεκτρονική βάση, όπως όλοι θα περιμένατε, εμπλουτισμένο με τα αισθαντικά φωνητικά της ανερχόμενης, Βρετανίδας τραγουδίστριας, Delilah Montagu. Το τραγούδι πληρεί όλες τις προϋποθέσεις για να γίνει ο επόμενος καλοκαιρινός ύμνος και να κατακτήσει υψηλές θέσεις στα charts, στοιχείο που ενισχύεται και από την συμμετοχή του έτερου κορυφαίου DJ, David Guetta που εμφανίζεται στα credits του.

Το τραγούδι είναι ένα ανεξάρτητο single που είναι άγνωστο αν προμηνύει κάποια ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά, ενός εκ των τριών καλλιτεχνών που το δημιούργησαν. Σύντομα πρόκειται να γίνει διαθέσιμο μέσω κάθε γνωστής ηλεκτρονικής πλατφόρμας πώλησης αλλά και streaming ωστόσο, η πρόωρη διαρροή του στο διαδίκτυο μας δίνει την δυνατότητα να το “εξουθενώσουμε” στα repeat!

David Guetta & Black Coffee feat. Delilah Montagu - Drive

Back To Top