skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | David Guetta feat. Martin Garrix & Brooks – Like I Do

Μία εκρηκτική, dancehall συνεργασία εισήλθε στη μουσική βιομηχανία κι αφορά τους David Guetta, Martin Garrix και Brooks!

Τίτλος τραγουδιού“Like I Do”

Καλλιτέχνης: David Guetta feat. Martin Garrix & Brooks

Μουσική / Στίχοι: Robert Michael Bergin, Nick Seeley, Martin Garrix, Sean Douglas, Giorgio Tuinfort, Brooks, Talay Riley, David Guetta

Από το album:  Digital Single

Ημερομηνία κυκλοφορίας single : 22 Φεβρουαρίου 2018

Art-Cover:

Ο David Guetta και ο Martin Garrix είναι δύο από τους λόγους που η dancehall και house μουσική σκηνή διατηρούν την δυναμική της σε μεγάλο βαθμό. Ο David Guetta έχοντας αμέτρητες συνεργασίες στο ενεργητικό του, την 1η Δεκεμβρίου συνέπραξε μουσικά με τον 21 ετών Δανό DJ της futurepop μουσικής σκηνής, Martin Garrix, για τις ανάγκες του “So Far Away”. Οι δύο καλλιτέχνες μπήκαν ξανά μαζί στο studio και σε διάστημα δύο μηνών κι ενώ τα προγράμματα και των δύο είναι αρκετά επιβαρυμένα, δημιούργησαν το “Like I Do”.

Για μία μεγάλη επιτυχία, όσο περισσότεροι άνθρωποι συμβάλλουν τόσο το καλύτερο, έτσι και ο Guetta με τον Garrix πήραν στο πλευρό τον Thijs Westbroek, γνωστό με το καλλιτεχνικό του όνομα Brooks. Λαμβάνοντας υπόψη μας την επιτυχία που έκανε το “So Far Away”, αναμένουμε πως το νέο δημιούργημα των τριών πλέον καλλιτεχνών θα ακολουθήσει τα ίδια μονοπάτια. Το ‘ανεβαστικό’ ύφος του, τα ρυθμικά beats και το συνολικό fusion house αποτέλεσμα είναι χαρακτηριστικά των επιτυχιών του Guetta. Από εκεί και πέρα αξίζει να αναφερθούμε στο γεγονός ότι για την υλοποίηση του τραγουδιού (μουσική και στίχοι) έχουν συμβάλλει οι Robert Michael Bergin, Nick Seeley, Martin Garrix, Sean Douglas, Giorgio Tuinfort, Brooks, Talay Riley και φυσικά, ο David Guetta.

Επίσης, ο Garrix δεν συνεργάζεται για πρώτη φορά με τον Brooks, αλλά τους έχουμε συναντήσει ξανά στο “Byte”, που κυκλοφόρησαν στα μέσα στο 2017.

David Guetta feat. Martin Garrix & Brooks – Like I Do

Back To Top