skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | David Guetta feat. Sia – Let’s Love

Για ακόμη μία φορά ο David Guetta και η Sia ενώνουν τις δυνάμεις τους και παρουσιάζουν το ανερχόμενο hit single, “Let’s Love”!

Τίτλος τραγουδιού“Let’s Love”

Καλλιτέχνης: David Guetta feat. Sia

Μουσική / Στίχοι: Giorgio Tuinfort, Marcus van Wattum, David Guetta, Sia

Εταιρεία: Warner Music

Από το LP: Digital Single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 11 Σεπτεμβρίου 2020

Art-Cover:

Είσαστε έτοιμοι να ταξιδέψετε στον μουσικό κόσμο των David Guetta και Sia; Ο Γάλλος DJ και μουσικός παραγωγός ένωσε για τρίτη φορά τις δυνάμεις του με την Αυστραλή hit-maker Sia για χάρη ενός νέου τραγουδιού. Ο λόγος γίνεται για το τραγούδι “Let’s Love”, το οποίο περιλαμβάνει στοιχεία από τις μουσικές επιρροές και των δύο καλλιτεχνών, με το τελικό αποτέλεσμα να αφορά σε μία progressive house και synth-pop δημιουργία με περίσσιο δυναμισμό. Τη μουσική και τους στίχους του τραγουδιού συνυπογράφουν οι Giorgio Tuinfort, Marcus van Wattum, καθώς και οι δύο καλλιτέχνες.

Με το TikTok να έχει μπει για τα καλά στη ζωή της νέας γενιάς, ο Guetta επέλεξε να μοιραστεί ένα preview του “Let’s Love” μία εβδομάδα πριν από την επίσημη κυκλοφορία του, ζητώντας παράλληλα από τους θαυμαστές του να μοιραστούν μαζί του ό,τι τους κάνει να παραμένουν θετικοί. Ο ίδιος ανέφερε τι κάνει τον ίδιο να αισθάνεται όμορφα: “Αυτό που αγαπώ είναι να είμαι στο studio και να κάνω μουσική, ειδικά εδώ στην Ίμπιζα. Πείτε μου τι αγαπάτε, δείξτε μου τι αγαπάτε. […] Πιστεύω ότι η ζωή δεν είναι τίποτα χωρίς πάθος και θέλω να γιορτάσουμε τη ζωή μαζί”.

Η Sia χρωστάει την ανοδική της πορεία στον David Guetta, μιας και η συνεργασία που πραγματοποίησαν το 2011 στο τραγούδι “Titanium” την ανέδειξε ως

καλλιτέχνη στην παγκόσμια, μουσική βιομηχανία. Πριν από δύο χρόνια, οι δύο καλλιτέχνες ανανέωσαν το ραντεβού τους και κυκλοφόρησαν το “Flames”, ενώ ήρθε η ώρα να τους απολαύσουμε για ακόμη μία φορά μέσω του “Let’s Love”.

David Guetta feat. Sia – Let’s Love

Back To Top