skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Davido & Chris Brown – Blow My Mind

Ο Afrobeats megastar Davido συνεργάζεται με τον Chris Brown στο single “Blow My Mind”.

Τίτλος τραγουδιού“Blow My Mind”

Καλλιτέχνης: Davido & Chris Brown

Μουσική / Στίχοι: Sadiq Onifade, Chris Brown, Davido

Εταιρεία: Panik/Sony Music

Από το LP: digital single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 26 Ιουλίου 2019

Art-Cover:

Αυτό είναι το καινούργιο single του Davido μετά το παγκόσμιο hit “Fall”, το οποίο γνώρισε μεγάλη επιτυχία στα charts και έγινε το Νιγηριανό τραγούδι που έμεινε περισσότερο από κάθε άλλο στα charts του Billboard. Το “Blow My Mind” που είναι σε συνεργασία με τον superstar της R’n’B, Chris Brown, είναι το πρώτο single από το επερχόμενο album του, το οποίο θα κυκλοφορήσει από την Sony Music.

Ο Afrobeats megastar Davido είναι από τους πιο ανερχόμενους καλλιτέχνες. Το video για το “Fall” έχει ξεπεράσει τα 137 εκατομμύρια YT views και συνεχίζει. Γεννήθηκε στην Atlanta και μεγάλωσε στο Lagos (Νιγηρία), ο 26χρονος Davido πάντα βάζει στη μουσική του στοιχεία από τον τόπο καταγωγής του. Έχει εμφανιστεί σε sold out shows σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένου και στην O2 Arena ως Headliner. Έχει συνεργαστεί με τους hit makers Major Lazer, DJ Snake, Meek Mill κα.

Ο Davido έχει κερδίσει πάνω από 30 βραβεία παγκοσμίως, μεταξύ των οποίων 2 MTV European Music Awards και ένα BET (2018) ως ‘Best International Act’. Αυτό το καλοκαίρι θα εμφανιστεί στα The Roots Picnic, Dreamville Festival και Summer Jam.

Davido & Chris Brown - Blow My Mind

Back To Top