skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Dimitri Vegas & David Guetta & Nicole Scherzinger & Azteck – The Drop

Οι Dimitri Vegas, David Guetta, Nicole Scherzinger και Azteck αποκαλύπτουν το ολοκαίνουριο single τους “The Drop”

Τίτλος τραγουδιού“The Drop”

Καλλιτέχνης: Dimitri Vegas & David Guetta & Nicole Scherzinger & Azteck

Μουσική / Στίχοι: Clementine Douglas, David Guetta, Dimitri Thivaios, Ki Fitzgerald, Paul John Harris, Toby Scott

Εταιρεία: House Of House/Smash The House

Από το LP: single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 23 Ioυνίου 2022

Art-Cover:

Ένας τίτλος που δεν μοιάζει με κανέναν άλλον. Ο Dimitri Vegas και ο David Guetta, δύο τιτάνες της electro μουσικής, πλαισιώθηκαν από την τραγουδίστρια και ηθοποιό Nicole Scherzinger και τον παραγωγό DJ Azteck για το νέο τους τραγούδι. Με τίτλο “The Drop”, το τραγούδι δεν θα δυσκολευτεί να ανέβει στην κορυφή της αγαπημένης σας playlist. Τρομερά ρυθμικό, το τραγούδι αποκαλύφθηκε πριν από λίγες μέρες στην Ushuaia Ibiza κατά τη διάρκεια ενός αξέχαστου set από τον David Guetta μπροστά σε ένα πλήθος που παραλήρησε στην πρώτη του ζωντανή προεπισκόπηση.

Είναι η πρώτη φορά που οι τέσσερις καλλιτέχνες συναντιούνται στο ίδιο τραγούδι. “Είμαι πολύ χαρούμενος που κυκλοφορώ το “The Drop”, ένα τραγούδι που δουλεύαμε για πολύ καιρό προσπαθώντας να φέρουμε την τέλεια ισορροπία μεταξύ των ήχων του ραδιοφώνου και του club. Θέλαμε πολύ τα φωνητικά να ακούγονται σαν ένα δείγμα R&B της δεκαετίας του 90. Ζητήσαμε λοιπόν από τη Nicole Scherzinger να ηχογραφήσει την απίστευτη φωνή της σε πολύ πιο αργό ρυθμό», εξήγησε ο Dimitri Vegas.

Το τραγούδι, είναι ένα ασφαλές στοίχημα τόσο για τα charts αυτού του καλοκαιριού όσο και για τα απανταχού clubs καθώς όπως φαίνεται ο στόχος του Dimitri επετεύχθη με τον πιο άρτιο τρόπο!

Dimitri Vegas & David Guetta & Nicole Scherzinger & Azteck - The Drop

Back To Top