skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Dimitri Vegas & Like Mike, Felix Jaehn & Nea – Heard About Me

Οι Dimitri Vegas & Like Mike ενώνουν τις δυνάμεις τους με τον DJ Felix Jaehn και την τραγουδίστρια Nea για το house single, “Heard About Me”!

Τίτλος τραγουδιού“Heard About Me”

Καλλιτέχνης: Dimitri Vegas & Like Mike, Felix Jaehn & Nea

Μουσική / Στίχοι: Michael Thivaios, NEA, Kevin Zuber, Felix Jaehn, Dimitri Thivaios, Davor Lazic, ​dEnAun, Daimy Lotus, 50 Cent, Brandon Parrott, Bas Veeren, Aidan Winkels

Εταιρεία: Epic Amsterdam, Smash The House

Από το LP: Digital Single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 25 Ιουνίου 2021

Art-Cover:

Το επιτυχημένο duo της electro house και dance σκηνής, Dimitri Vegas & Like Mike, είναι ξανά στις επάλξεις με μία συνεργασία που θα συζητηθεί. Τον Γερμανό DJ και μουσικό παραγωγό, Felix Jaehn, αλλά και την τραγουδίστρια της pop σκηνής από τη Σουηδία, Nea, επιστράτευσαν στο πλευρό τους και παρουσίασαν το single “Heard About Me”.

Ρυθμικά beats, progressive house αναφορές και samples από ένα από τα πιο επιτυχημένα singles του 50 Cent, το γνωστό σε όλους “P.I.M.P.” που απέφερε στον καλλιτέχνη μία “πλατινένια” ανάδειξη σε Αυστραλία και Ηνωμένο Βασίλειο, δημιουργούν το απόλυτο hit single του φετινού καλοκαιριού. Το “Heard About Me” κυκλοφόρησε στις 25 Ιουνίου μέσω των Epic Amsterdam και Smash The House.

Η ιστορία των Dimitri Vegas & Like Mike είναι γνωστή στο παγκόσμιο κοινό, ωστόσο αξίζει να μιλήσουμε για τον Felix Jaehn, τον DJ από το Αμβούργο της Γερμανίας, που έγινε ευρέως γνωστός με το remix του στο “Cheerleader” του Τζαμαϊκανού τραγουδιστή Omi, αλλά και για την Nea, που το πραγματικό της όνομα είναι Linnea Södahl. Η Nea αποτελεί ένα ανερχόμενο όνομα της pop σκηνής, που το πρώτο της single, με τίτλο “Some Say” ήταν αυτό που την έκανε γνωστή, καθόλου τυχαία μιας και σε αυτό υπάρχουν samples από το άκρως επιτυχημένο τραγούδι των Eiffel 65, “Blue (Da Ba Dee)”.

Dimitri Vegas & Like Mike, Felix Jaehn & Nea – Heard About Me

Back To Top