skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Dimitri Vegas & Like Mike x David Guetta x Daddy Yankee x Afro Bros x Natti Natasha – Instagram

To “Instagram” φέρνει κοντά τους Dimitri Vegas & Like Mike, David Guetta, Daddy Yankee, Afro Bros και Natti Natasha! Ακούστε την πολυ-συνεργασία της χρονιάς!

Τίτλος τραγουδιού“Instagram”

Καλλιτέχνης: Dimitri Vegas & Like Mike x David Guetta x Daddy Yankee x Afro Bros x Natti Natasha

Μουσική / Στίχοι: N/A

Εταιρεία: Smash The House/Epic Amsterdam/Sony Music

Από το LP: digital single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 29 Ιουνίου 2018

Art-Cover:

Η Natti Natasha και ο Daddy Yankee εργάζονται ασταμάτητα πάνω σε νέα μουσική, τον τελευταίο καιρό. Αυτή τη φορά όμως, οι δύο δημοφιλείς λατινοαμερικανοί αστέρες ένωσαν τις δυνάμεις τους με τους David Guetta, Dimitri Vegas & Like Mike και Afro Bros για ένα νέο τραγούδι με τίτλο “Instagram”, που κυκλοφόρησε στις 5 Ιουλίου.

Τόσο η Natti όσο και ο Yankee μοιράστηκαν την είδηση της κυκλοφορίας αυτής με τους fans τους μέσα από τις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης τους με την ανάρτηση φωτογραφιών από το video set του τραγουδιού που στήθηκε κάπου στην Ίμπιζα της Ισπανίας. Αργότερα την ίδια ημέρα, η Natti Natasha δημοσίευσε ένα music video ευχαριστώντας τους έτερους καλλιτέχνες αυτής της υπέρλαμπρης πολύ-συνεργασίας, για τις εκπληκτικές στιγμές που μοιράστηκαν παρέα!

Το τραγούδι περιλαμβάνει στίχους στα αγγλικά αλλά και στα ισπανικά ωστόσο μια πρώιμη εκδοχή του έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό μετά από την εμφάνιση των Dimitri Vegas & Like Mike στη σκηνή της περσινής Tomorrowland, όπου χρησιμοποίησαν δείγμα του στο τελικό τους setlist!

Dimitri Vegas & Like Mike x David Guetta x Daddy Yankee x Afro Bros x Natti Natasha - Instagram

Back To Top