skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Dionne Warwick & Dolly Parton – Peace Like A River

Οι αγαπημένες φίλες κι εξέχουσες παρουσίες της μουσικής βιομηχανίας, Dionne Warwick και Dolly Parton, κυκλοφόρησαν το ντουέτο “Peace Like A River”!

Τίτλος τραγουδιού“Peace Like A River”

Καλλιτέχνης: Dionne Warwick & Dolly Parton

Μουσική / Στίχοι: Dolly Parton

Εταιρεία: KIND MUSIC GROUP

Από το LP: Single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 24 Φεβρουαρίου 2023

Art-Cover:

Είναι δύσκολο να το καταλάβουμε, αλλά είναι αλήθεια: η Dionne Warwick και η Dolly Parton δημιούργησαν μια δυνατή φιλία πριν από δεκαετίες, αλλά μόλις πρόσφατα συναντήθηκαν προσωπικά για πρώτη φορά.

Ο ET ήταν στα γυρίσματα της σκηνής της Parton στο Nashville, όπου η Warwick και η Parton γύριζαν το music video σε παραγωγή και συν-σκηνοθεσία του γιου της Warwick, Damon Elliott για το ντουέτο τους “Peace Like a River“. Οι δύο καλλιτέχνιδες, λοιπόν, ένωσαν τις δυνάμεις τους κυκλοφορώντας στις 24 Φεβρουαρίου το μοναδικό τους ντουέτο, “Peace Like a River”. Πρόκειται για μία ιδιαίτερη μουσικά δημιουργία, βασισμένη στις country-pop και soul/gospel αναφορές, στη μουσική και τους στίχους της οποίας συναντάμε την Dolly Parton.

Η Parton είπε ότι ήταν ενθουσιασμένη κατά την ηχογράφηση του τραγουδιού με την Warwick γιατί, επιτέλους, μπόρεσαν να πραγματοποιήσουν αυτή τη θρυλική συνάντηση.

“Ήμουν τόσο ενθουσιασμένη σήμερα το πρωί γιατί όταν ήμουν μαζί σου, κάποιος ρώτησε πόσο καιρό γνωρίζεις τη Dionne. Είπα, ‘Δεν την ξέρω, παρά μόνο μέσω της μουσικής της και μου αρέσει η μουσική της’”, είπε η

Parton. “Ήταν πάντα μια από τις αγαπημένες μου. Είχα όλους τους δίσκους της, αλλά δεν νομίζω ότι τη γνώρισα ποτέ.”

Dionne Warwick & Dolly Parton - Peace Like A River

Back To Top