skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Dionne Warwick feat. Chance The Rapper – Nothing’s Impossible

Ο Chance The Rapper και το icon της soul Dionne Warwick ένωσαν τις δυνάμεις τους για ένα νέο τραγούδι με τίτλο “Nothing’s Impossible”.

Τίτλος τραγουδιού“Nothing’s Impossible”

Καλλιτέχνης: Dionne Warwick feat. Chance The Rapper

Μουσική / Στίχοι: Damon elliott, Smoko Ono, Peter Cottontale, Chancelor Johnathan Bennett

Εταιρεία: KIND MUSIC GROUP

Από το LP: single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 25 Νοεμβρίου 2021

Art-Cover:

Το νέο ντουέτο των Dionne Warwick και Chance The Rapper, με τίτλο “Nothing’s Impossible” υλοποιήθηκε μετά από ένα περίεργο tweet της Warwick τον περασμένο Δεκέμβριο, όπου η θρυλική ερμηνεύτρια της soul έγραψε: «Γεια σου @chancetherapper. Αν είσαι πράγματι ένας rapper γιατί το έβαλες στο καλλιτεχνικό σου όνομα; Δεν μπορώ να σταματήσω να το σκέφτομαι αυτό”.

Κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης με τον Stephen Colbert στο The Late Show πέρυσι, ο Chance παραδέχτηκε ότι σοκαρίστηκε που Warwick ήξερε ποιος ήταν και αποκάλυψε ότι όντως δούλευαν μαζί σε ένα τραγούδι. «Με φώναξε μέσα από το Twitter και τρόμαξα για λίγο, της ανταπάντησα και μετά άρχισε να επικοινωνεί μαζί μου στην πραγματική ζωή», είπε. «Ήταν όλα μια θολούρα. Μοιάζει σαν την πρώτη μου γεύση από την πραγματική φήμη».

Αργότερα η Warwick εξήγησε μέσα από ένα video μέσα από τα socials της πώς το τραγούδι τους ήταν πλέον έτοιμο: «Η οργάνωση Not Impossible ήταν η αιτία που ασχολήθηκα με αυτό και ένιωσα ότι αν μπορούσα να τους βοηθήσω με το ταλέντο μου, όπως πάντα πίστευα, τότε γιατί όχι;». Τα έσοδα από το «Nothing’s Impossible» θα διατεθούν στα φιλανθρωπικά ιδρύματα SocialWorks και Hunger: Not Impossible.

Dionne Warwick feat. Chance The Rapper - Nothing's Impossible

Back To Top