skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Diplo feat. Blanco Brown – Do Si Do

Μία νέα συνεργασία κυκλοφόρησε από τον Diplo και τον Blanco Brown με τίτλο “Do Si Do”!

Τίτλος τραγουδιού: “Do Si Do”

Καλλιτέχνης: Diplo feat. Blanco Brown

Μουσική/Στίχοι: Diplo feat. Blanco Brown

Εταιρεία: Mad Decent

Από το LP: “Snake Oil”

Ημ/νία κυκλοφορίας LP: 29 Μαΐου 2020

Art-Cover:

Μία εύρυθμη, country δημιουργία ήρθε από τον Thomas Wesley ή αλλιώς Diplo με σκοπό την προώθηση της επερχόμενης, δισκογραφικής του δουλειάς. Το τραγούδι έχει τίτλο “Do Si Do” και το αποτέλεσμα είναι κάτι παραπάνω από “πιασάρικο”, ενώ στα φωνητικά αυτού απολαμβάνουμε τον Αμερικανό τραγουδιστή, γνωστό μέσα από το ντεμπούτο το single “The Git Up”, Blanco Brown. Μία δυνατή συνεργασία που ήρθε για να “σπάσει” όλα τα ρεκόρ και να ανέβει στις πρώτες θέσεις των charts.

Το “Do Si Do” αποτελεί το follow-up του “Love to the World”, για χάρη του οποίου ο Αμερικανός DJ, μουσικός παραγωγός και μέλος των Major Lazer κι LSD συνεργάστηκε με τον Αυστραλό DJ, Wax Motif. Σε άλλα νέα, όσον αφορά την επικείμενη, δισκογραφική του δουλειά, αυτή έχει τίτλο “Snake Oil” και πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 29 Μαΐου της χρονιάς που διανύουμε μέσω της Mad Decent. Ήδη από το εν λόγω album έχουμε απολαύσει συνεργασίες με την Cam, την Julia Michaels, τον Morgan Wallen, αλλά και τους Jonas Brothers.

Ένα promotional E.P. ήρθε επίσης στο προσκήνιο, με τίτλο “Diplo Presents Thomas Wesley, Chapter 1: Snake Oil” μέσα από το οποίο μπορούμε να απολαύσουμε τις προαναφερθέντες δημιουργίες.

Diplo feat. Blanco Brown – Do Si Do

Back To Top