skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Diplo feat. Justin Bieber, Rich The Kid & Young Thug – Bankroll

Ο Diplo κυκλοφόρησε το νέο του single

Τίτλος τραγουδιού: “Bankroll

ΚαλλιτέχνηςDiplo (feat. Justin Bieber, Rich The Kid & Young Thug)

Μουσική / Στίχοι: Diplo/Boaz/King Henry

Από το album: Digital Single

Ημερομηνία κυκλοφορίας single : 12 Μαΐου 2017

Art-Cover:

Ένας από τους πιο γνωστούς και καταξιωμένους παραγωγούς και DJs παγκοσμίως επιστρέφει με το νέο του τραγούδι. Ο λόγος είναι για το hitmaker Diplo (κατά κόσμον Thomas Wesley Pentz), ο οποίος χαρίζει ένα νέο single στο κοινό του.

Μετά από ένα χρόνο, ο Αμερικάνος παραγωγός κοινοποιούσε διάφορες unofficial εκδόσεις του νέου του τραγουδιού. Στις 12 Μαΐου, το “Bankroll”, που είναι και ο τίτλος του single, έκανε την επίσημη πρεμιέρα του στον επίσημο SoundCloud λογαριασμό του.

Στο εν λόγω τραγούδι συμμετέχουν οι Rich The Kid, Young Thug και Justin Bieber. Ο Bieber και ο Diplo είναι δεύτερη φορά που συνεργάζονται, αφού την πρώτη φορά ένωσαν τις δυνάμεις τους για το “Where Are Ü Now”, το οποίο απέσπασε και βραβείο Grammy το 2016.

Στο “Bankroll” ο νεαρός Καναδός pop star αφήνει για λίγο τους ήχους στους οποίου εμμένει και κάνει μία στροφή 360ο, με αποτέλεσμα να “ραπάρει”. O Young Thug και ο Rich The Kid αναλαμβάνουν τα κουπλέ του τραγουδιού και με την παραγωγή των Diplo, Boaz και King Henry δημιουργούν ένα καλοκαιρινό smash hit.

Diplo (feat. Justin Bieber, Rich The Kid & Young Thug) - Bankroll

Back To Top