skip to Main Content

Νέο Music Video | Diplo Presents: Thomas Wesley feat. Blanco Brown – Do Si Do

Ο Diplo ή αλλιώς Thomas Wesley κυκλοφόρησε το country music video του για το πρόσφατο single του, “Do Si Do”, για το οποίο συνεργάστηκε με τον Blanco Brown!

Τίτλος τραγουδιού: “Do Si Do”

Καλλιτέχνης: Diplo Presents: Thomas Wesley feat. Blanco Brown

Μουσική/Στίχοι: Thomas Wesley, Blanco Brown

Σκηνοθεσία: Brandon Dermer

Εταιρεία: Mad Decent

Από το LP: Diplo Presents Thomas Wesley, Chapter 1: Snake Oil

Ημ/νία κυκλοφορίας LP: 29 Μαΐου 2020

Art-Cover:

Δύο μήνες μετά από την επίσημη πρεμιέρα του νέου single του Diplo, “Do Si Do”, το φως ης δημοσιότητας είδε και το μοναδικό music video του. Ακούγοντας το τραγούδι εξαρχής μιλήσαμε για την πιο country δημιουργία του Αμερικανού DJ και μουσικού παραγωγού που φέτος επέλεξε να συστηθεί στο κοινό με το πραγματικό του όνομα, Thomas Wesley. Στα φωνητικά της ιδιαίτερης κι αξιοθαύμαστης θα λέγαμε αυτής δημιουργίας απολαμβάνουμε τον Blanco Brown και ήρθε η ώρα να δούμε μέσω των digital πλατφορμών το video του.

Έτσι, λοιπόν, στις 29 Ιουνίου απολαμβάνουμε τον Thomas Wesley να φοράει όλο τον γνώριμο, country εξοπλισμό του και να χορεύει στον ρυθμό του single, έχοντας στο πλευρό του μία επίδοξη χορεύτρια. Σε άλλα πλάνα, ο Brown εμφανίζεται όπου αυτού κρίνεται απαραίτητο από τον σκηνοθέτη Brandon Dermer, ενώ το τελικό αποτέλεσμα θα μπορούσε να είναι βγαλμένο από ταινία western.

Το “Do Si Do” αποτελεί το follow-up του “Love to the World”, για χάρη του οποίου ο Αμερικανός DJ, μουσικός παραγωγός και μέλος των Major Lazer κι LSD συνεργάστηκε με τον Αυστραλό DJ, Wax Motif. Σε άλλα νέα, όσον αφορά την ολοκαίνουρια, δισκογραφική του δουλειά του Diplo/Thomas Wesley, αυτή έχει τίτλο “Diplo Presents Thomas Wesley, Chapter 1: Snake Oil” και κυκλοφόρησε στις 29 Μαΐου τμέσω της Mad Decent. Ήδη από το εν λόγω album έχουμε απολαύσει συνεργασίες με την Cam, την Julia Michaels, τον Morgan Wallen, αλλά και τους Jonas Brothers.

Diplo Presents: Thomas Wesley feat. Blanco Brown - Do Si Do

Back To Top