skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Diplo & Swae Lee – Tupelo Shuffle (from “ELVIS” OST)

Οι Diplo και Swae Lee κυκλοφορούν το ” Tupelo Shuffle”, από το soundtrack της ταινίας “ELVIS”

Τίτλος τραγουδιού“Tupelo Shuffle”

Καλλιτέχνης: Diplo & Swae Lee

Μουσική / Στίχοι: Albert E. Brumley, Arthur “Big Boy” Crudup, Blind Lemon Jefferson, Clément Picard, Khalif Brown, Mark James, Maxime Picard, Thomas Pentz

Εταιρεία: House of Iona/RCA Records

Από το OST: “ELVIS”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 3 Ioυνίου 2022

Art-Cover:

Η Eardruma Records και η Interscope Records κυκλοφόρησαν το νέο τραγούδι “Tupelo Shuffle” από το νέο βιογραφικό δράμα του Baz Luhrmann, “Elvis”. Το τραγούδι ερμηνεύεται από τους Swae Lee και τον Diplo, ενώ ο Diplo υπογράφει και την παραγωγή του σε συνεργασία με τους Picard Brothers.

Η Interscope κυκλοφόρησε πριν λίγο καιρό το “Vegas” το πρώτο single από το soundtrack της ταινίας, που ερμηνεύει η Doja Cat και πρόσφατα το cover στο “If I Can Dream” από τους λατρεμένους Ιταλούς rockers, Måneskin. Το πλήρες soundtrack θα κυκλοφορήσει σύντομα και θα περιλαμβάνει συμμετοχές από καλλιτέχνες όπως: Eminem, CeeLo Green, Kacey Musgraves, Jack White, Stevie Nicks, Tame Impala, Chris Isaak, Gary Clark Jr κ.α..

Στο “ELVIS” πρωταγωνιστούν επίσης οι Tom Hanks, Olivia DeJonge, Luke Bracey, Helen Thomson, Richard Roxburgh, Kelvin Harrison Jr., David Wenham, Xavier Samuel και Natasha Bassett.Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στις αίθουσες στις 24 Ιουνίου από την Warner Bros. Pictures. Στο ρόλο του Elvis θα δούμε τον Austin Butler αλλά και τον τραγουδιστή Gary Clark Jr. ως Arthur “Big Boy” Crudup. Αμφότεροι συμμετέχουν επίσης στο πολύ-αναμενόμενο soundtrack της ταινίας.

Diplo & Swae Lee - Tupelo Shuffle (from "ELVIS" OST)

Back To Top