skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | DJ Khaled, Justin Bieber, Chance The Rapper & Quavo – No Brainer

DJ Khaled, Justin Bieber, Chance The Rapper και Quavo σε μία μοναδική συνεργασία!

Τίτλος τραγουδιού“No Brainer”

Καλλιτέχνης: DJ Khaled, Justin Bieber, Chance The Rapper & Quavo

Μουσική / Στίχοι: DJ Khaled, Justin Bieber, Quavo, Chance The Rapper, Melvin Riley, Sir Nolan, Poo Bear, Nic Nac, Davidior

Εταιρεία: Epic Records

Από το LP: Digital Single

Ημερομηνία κυκλοφορίας single: 27 Ιουλίου 2018

Art-Cover:

Τέσσερα πασίγνωστα ονόματα της διεθνούς μουσικής σκηνής βρίσκονται για λίγο κάτω από την ίδια δισκογραφική στέγη και κυκλοφορούν το digital single τους, “No Brainer”. Πρόκειται για μία εύρυθμη, hip hop δημιουργία, στην οποία συνέβαλαν καταλυτικά και οι τέσσερις καλλιτέχνες, ενώ η μουσική και οι στίχοι του φέρουν την υπογραφή των DJ Khaled, Justin Bieber, Quavo, Chance The Rapper, Melvin Riley, Sir Nolan, Poo Bear, Nic Nac και Davidior. Το “No Brainer” φαντάζει σαν μία εναλλακτική μορφή του “I’m the One”, ο «πιασάρικος» ρυθμός του βασίζεται στα rap-pop ηχοχρώματα.

Το “I’m the One” αποτέλεσε την περασμένη χρονιά την μεγαλύτερη επιτυχία του DJ Khaled και φέτος φαίνεται πως την θέση του Lil Wayne πήρε ο Justin Bieber και μαζί με τον Chance The Rapper αλλά και τον Quavo δίνουν τον ρυθμό και καθηλώνουν το κοινό.

Το εν λόγω τραγούδι μπορεί να έχει κυκλοφορήσει προς το παρόν ως digital single, ωστόσο αναφέρεται πως θα συμπεριληφθεί μεταξύ άλλων στην επερχόμενη δουλειά του DJ Khaled, η οποία θα έχει τον τίτλο “Father of Asahd”. Σε πρόσφατη συνέντευξή του, ο διάσημος DJ επιβεβαίωσε πως στην πολυαναμενόμενη κι ενδέκατη δουλειά του θα περιλαμβάνονται συνολικά έντεκα τραγούδια, παρά το γεγονός ότι έχει ηχογραφήσει περισσότερα.

DJ Khaled, Justin Bieber, Chance The Rapper & Quavo – No Brainer

Back To Top