skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Doja Cat feat. Nicki Minaj – Say So

Η Doja Cat ενώνει τις δυνάμεις της με τη Nicki Minaj για τη νέα version του “Say So”!

Τίτλος τραγουδιού: “Say So”

Καλλιτέχνης: Doja Cat feat. Nicki Minaj

Μουσική/Στίχοι: Yeti Beats, Lydia Asrat, Nicki Minaj, Dr. Luke, Doja Cat

Εταιρεία: Kemosabe Records/RCA Records

Από το LP: Digital Single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 1 Μαΐου 2020

Art-Cover:

Στα τέλη του Γενάρη, η Doja Cat κυκλοφόρησε το πέμπτο, επίσημο single του “Hot Pink” δίσκου της, με τίτλο “Say So”, καταλαμβάνοντας την πρώτη θέση των αμερικανικών Dance/Mix Show Airplay και των Rhythmic charts του Billboard. Τρεις μήνες μετά το τραγούδι έρχεται ξανά στο προσκήνιο ως remix έχοντας στο πλευρό της την Nicki Minaj. Οι δύο τραγουδίστριες ένωσαν τις δυνάμεις τους κι εκτέλεσαν άψογα το disco, pop-rap anthem, με τη νέα version του να υπογράφουν οι Yeti Beats, Lydia Asrat, Nicki Minaj, Dr. Luke και Doja Cat.

Η πολυ-αναμενόμενη αυτή συνεργασία των Doja Cat και Nicki Minaj αποτελεί την πρώτη μουσική σύμπραξη των δύο τραγουδιστριών, οι οποίες είναι ιδιαίτερα αγαπητές στο κοινό. Στο νέο αυτό remix έχει προστεθεί μία νέα στροφή, η οποία δίνει το βήμα στη Minaj να αναδείξει το status της ως μία θρυλική προσωπικότητα της hip-hop μουσικής σκηνής, ενώ δεν παραλείπονται οι αναφορές στην πανδημία λόγω του COVID-19.

Σε άλλα νέα, η Doja Cat κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο του 2019 το δεύτερο studio album της, με τίτλο “Hot Pink”, ο οποίος κατάφερε να φτάσει στη θέση Νο.17 του αμερικανικού Billboard 200.

Doja Cat feat. Nicki Minaj – Say So

Back To Top