skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Dom Dolla feat. Nelly Furtado – Eat Your Man

Ο Αυστραλός DJ και μουσικός παραγωγός, Dom Dolla, επαναφέρει τη Nelly Furtado στο προσκήνιο με το νέο single “Eat Your Man”!

Τίτλος τραγουδιού: “Eat Your Man”

Καλλιτέχνης: Dom Dolla feat. Nelly Furtado

Μουσική / Στίχοι: Anjulie Persaud, Dominic Matheson, Nelly Furtado

Εταιρεία: Three Six Zero Recordings

Από το LP: Single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 2 Ιουνίου 2023

Art-Cover:

Η Nelly Furtado δίνει στους θαυμαστές της την πρώτη γεύση της πολυαναμενόμενης επιστροφής της στη μουσική με την κυκλοφορία του νέου της single παραγωγής Dom Dolla – και του πρώτου της εδώ και πέντε χρόνια – με τίτλο “Eat Your Man”. Η Furtado αποτίει λυρικό φόρο τιμής σε μερικές από τις πιο αναγνωρίσιμες επιτυχίες της (“Maneater”) στον υπνωτικό ύμνο του club που σηματοδοτεί την επανείσοδό της στα φώτα της δημοσιότητας.

“Έχω φτιάξει νέα μουσική σταθερή, ασταμάτητα τον τελευταίο χρόνο με τον τρόπο που μου αρέσει: αργά τα βράδια, χώρο για να δημιουργώ άγρια και πλήθος κοινότητας και συνεργασίας”, λέει η Nelly στο Variety. “Κάνω ένα pop album επηρεασμένο από ήχους που αγαπώ. Το album μου αγγίζει τον χορό — έκανα μια ηχογράφηση με τον SG Lewis που λατρεύω. Ο T-Minus παρήγαγε το τραγούδι μου Bomba Estereo. Ο T-Minus είναι θηρίο! Είμαι περήφανος για αυτή την ηχογράφηση. Μια από τις αγαπημένες μου μελωδίες είναι παραγωγής της Wonda Gurl – Λατρεύω την ενέργειά της.”

Η ιστορία του “Eat Your Man” έχει ως εξής: Η Nelly επικοινώνησε με τον Αυστραλό παραγωγό της EDM αφού είδε ότι και οι δύο θα ήταν headliners του 2022 Beyond the Valley Festival της Αυστραλίας στην πατρίδα του Dom. Κατά τη διάρκεια του σετ της Nelly, ο Dom έπαιξε ένα mash-up του funky, επηρεασμένου

από τα synths του “Take It”, σε συνδυασμό με τους Timbaland, Justin Timberlake και το ραδιοφωνικό smash της Nelly το 2007, “Give It to Me”.

Dom Dolla feat. Nelly Furtado - Eat Your Man

Back To Top