skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Domeno feat. Marc Dupré – Pour Tout Oublier

Ο Domeno συνεργάζεται με τον Marc Dupré για το τραγούδι “Pour Tout Oublier”!

Τίτλος τραγουδιού: “Pour Tout Oublier”

Καλλιτέχνης: Domeno feat. Marc Dupré

Μουσική / Στίχοι: Domenic Pandolfo, Garrett Alex Raffanelli, Jackson Wise, John Turabian, Luke Herbert, Marc Dupré

Εταιρεία: Coyote Records

Από το LP: Digital Single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 3 Ιουλίου 2020

Art-Cover:

Το νέο του digital single κυκλοφόρησε στις 3 Ιουλίου ο DJ και μουσικός παραγωγός Domenic Pandolfo, γνωστός με το καλλιτεχνικό του όνομα Domeno. Ο λόγος γίνεται για το γαλλικό dance-pop anthem “Pour Tout Oublier”, τη μουσική και τους στίχους του οποίου συνυπογράφουν οι Domenic Pandolfo, Garrett Alex Raffanelli, Jackson Wise, John Turabian, Luke Herbert, καθώς και ο Marc Dupré.

Στο πλευρό του Domeno συναντάμε τον Καναδό τραγουδιστή και τραγουδοποιό από το Κεμπέκ του Καναδά, Marc Dupré. Τα γλυκά φωνητικά του 46χρονου πλέον συνδυάζονται αρμονικά με τα ρυθμικά ηχοχρώματα διαμορφώνοντας έτσι μία ακόμη καλοκαιρινή επιτυχία.

Άξια αναφοράς είναι η συνεργασία που πραγματοποίησε ο Marc Dupré το 2005 με την εκθαμβωτική Celine Dion για το τραγούδι “Tout près du bonheur”. Το εν λόγω single αποτέλεσε σημαντικό σταθμό στην πορεία του καλλιτέχνη, ενώ τον ανέδειξε στην παγκόσμια, μουσική σκηνή.

Ήδη από τα μέσα του Ιούνη ο Domeno ξεκίνησε την προώθηση του “Pour Tout Oublier”, με το κοινό να ανταποκρίνεται θετικά στο μουσικό αυτό “κάλεσμα”.

Domeno feat. Marc Dupré – Pour Tout Oublier

Back To Top