skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Don Diablo feat. Emeli Sande & Gucci Mane – Survive

Ο Don Diablo συνεργάζεται με την Emeli Sande και τον Gucci Mane για το ολοκαίνουργιο single του “Survive”.

Τίτλος τραγουδιού“Survive”

Καλλιτέχνες: Don Diablo feat. Emeli Sande & Gucci Mane 

Μουσική / Στίχοι: Don Diablo, Emeli Sande, Gucci Mane 

Εταιρεία: Hexagon Music BV/Universal

Από το LP: digital single

Ημερομηνία κυκλοφορίας single: 14 Σεπτεμβρίου 2018

Art-Cover:

Ο Don Diablo είναι ίσως ο πιο ενεργός DJ και παραγωγός στην χορευτική σκηνή τον τελευταίο χρόνο και τώρα επιστρέφει στη δική του δισκογραφική εταιρεία την Hexagon κυκλοφορώντας ένα ολοκαίνουριο single που τιτλοφορείται “Survive” στο οποίο συμμετέχουν η Emeli Sande και ο Gucci Mane.

Ξεκινώντας με τη φωνή του Gucci Mane που παρουσιάζει τον καλλιτέχνη, το τραγούδι ξεκινά αμέσως μετά με την υπέροχη φωνή της Emeli Sande που οδηγείται από τα καλύτερα basslines που ακούσαμε τα τελευταία χρόνια. Το “Survive” συνεχίζεται με το rap κομμάτι του Gucci Mane, το οποίο  αναμιγνύεται από την εκπληκτική παραγωγή του Don.

Το τραγούδι είναι πραγματικά έξω από τα συνηθισμένα: δεν είναι το τυπικό EDM track που θα περίμενε κανείς από τον Don Diablo. Είναι ένα μείγμα διαφόρων ειδών που συνδυάζονται τέλεια μεταξύ τους. Το pop-φωνητικό μέρος της Emeli Sande συγχωνεύθηκε με το rap του Gucci Mane και τις απίστευτες δεξιότητες στον τομέα της ηλεκτρονικής παραγωγής μουσικής από τον Don που καθιστούν αυτόματα το “Survive” ένα τραγούδι μοναδικό στο είδος του και εντελώς διαφορετικό από τα συνηθισμένα vibes που συνηθίζουμε να ακούμε την τελευταία περίοδο.

Don Diablo feat. Emeli Sande & Gucci Mane - Survive

Back To Top