skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Don Diablo feat. Jessie J – Brave

Don Diablo και Jessie J σε μία μοναδική ερμηνεία για το νέο τους τραγούδι, “Brave”!

Τίτλος τραγουδιού: “Brave”

Καλλιτέχνης: Don Diablo feat. Jessie J

Μουσική / Στίχοι: Don Schipper, Edvard Førre Erfjord, Henrik Barman Michelsen, James Newman, Janee Bennett Jess Glynne, Martijn van Sonderen, Sophie Francis Cook

Εταιρεία: Casablanca Records

Από το LP: Digital Single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 26 Απριλίου 2019

Art-Cover:

Ένα ανεξάρτητο single έκανε την εμφάνισή του στις 26 Απριλίου κι αυτό δεν είναι άλλο από την ολοκαίνουρια συνεργασία του Ολλανδού DJ και μουσικού παραγωγού, Don Diablo, με την Βρετανίδα ερμηνεύτρια της R&B και pop-rock μουσικής σκηνής, Jessie J. Το τραγούδι έχει τίτλο “Brave” και αποτελεί μία εύρυθμη, EDM δημιουργία στα φωνητικά της οποίας τα ηνία κρατάει η Jessie J. Το βασικό μήνυμα που θέλει να περάσουν οι δύο καλλιτέχνες έχουν να κάνουν με το θάρρος που υπάρχει στους ανθρώπους. Το αποτέλεσμα δικαιώνει όλους τους εμπλεκόμενους μιας και πρόκειται για ένα ανερχόμενο hit single.

Το “Brave” ήρθε στο προσκήνιο ως follow-up του ανεξάρτητου single του Don Diablo, με τίτλο “Fever”, ενώ αφορά την πρώτη κυκλοφορία της Jessie J για το 2019. Η 31 ετών ερμηνεύτρια άφησε το στίγμα της το 2018 κυκλοφορώντας τον δίσκο “R.O.S.E.” Μπορεί η απήχηση στο κοινό να μην ήταν η αναμενόμενη, ωστόσο ο τρόπος με τον οποίο τον προώθησε (μέσω τεσσάρων διαφορετικών EPs) κράτησε το ενδιαφέρον του κοινού για μεγάλο διάστημα.

Το τραγούδι, λοιπόν, αυτό θα μπορούσαμε να πούμε πως δίνει το έναυσμα για τις καλοκαιρινές μας εξορμήσεις!

Don Diablo feat. Jessie J - Brave

Back To Top