skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Dua Lipa & BLACKPINK – Kiss and Make Up

Η Dua Lipa συνεργάζεται με το k-pop συγκρότημα, BLACKPINK, και το αποτέλεσμα έχει τίτλο “Kiss and Make Up”!

Τίτλος τραγουδιού“Kiss and Make Up”

Καλλιτέχνης: Dua Lipa & BLACKPINK

Μουσική / Στίχοι: Dua Lipa, Mathieu Jomphe-Lepine, Zacharie Raymond, Grimes, Yannick Rastogi, Marc Vincent

Εταιρεία: Warner Bros. Records

Από το LP: “Dua Lipa”

Ημερομηνία κυκλοφορίας LP: 2 Ιουνίου 2017

Art-Cover:

Non-stop δημιουργίες, non-stop επιτυχίες για την Dua Lipa και όποιου συνεργάζεται μαζί της.

Μιλάμε πλέον για ένα από τα A-List ονόματα της Βρετανίας, το οποίο σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα κατάφερε να αναδειχθεί και να καταλάβει τις πρώτες θέσεις των charts. Η Lipa δεν ξεχνάει και για τον λόγο αυτό βοηθάει ανερχόμενους καλλιτέχνες να εξελιχθούν και να λάβουν μία σχετική αναγνώριση. Ανάμεσα σε αυτούς βρίσκονται και οι BLACKPINK. Πρόκειται για ένα πρωτοεμφανιζόμενο, γυναικείο, k-pop συγκρότημα, που ξεκίνησε την καριέρα του το 2016. Οι BLACKPINK αποτελούνται από τις Jisoo, Jennie, Rosé και Lisa και ήδη έχουν στο ενεργητικό τους ένα κορεάτικο E.P. (“Square Up”, 2018) κι ένα γιαπωνέζικο (“Blackpink”, 2017).

Το τραγούδι για το οποίο συνεργάστηκε η Dua Lipa με τις BLACKPINK, έχει τίτλο “Kiss and Make Up”. Το δίγλωσσο αυτό τραγούδι, μιας και ακούμε τόσο αγγλικά όσο και κορεάτικα, αποτελεί μία ‘συζήτηση’ μεταξύ των πέντε γυναικών. Οι εθιστικές φωνές τους θα σε σαγηνεύσουν και θα θελήσεις να το βάλεις στο repeat. Το τραγούδι περιλαμβάνεται στην deluxe edition του ομώνυμου ντεμπούτου δίσκου της Dua Lipa.

Από τη δική τους την πλευρά, αξίζει να αναφέρουμε, ότι οι δημοφιλείς BLACKPINK αναμένεται να κυκλοφορήσουν το δεύτερο γιαπωνέζικο E.P. τους. Αυτό θα έχει τίτλο “Blackpink In Your Area” και αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 5 Δεκεμβρίου.

Dua Lipa & BLACKPINK - Kiss and Make Up

Back To Top