skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Dua Lipa feat. Hwasa – Physical

Μία νέα, εκρηκτική version του “Physical” ήρθε στο προσκήνιο από την Dua Lipa και την Κορεάτισσα τραγουδίστρια, Hwasa!

Τίτλος τραγουδιού: “Physical”

Καλλιτέχνης: Dua Lipa feat. Hwasa

Μουσική / Στίχοι: Sarah Hudson, Dua Lipa, KOZ, Clarence Coffee Jr.

Εταιρεία: Warner Records

Από το LP: Digital Single

Ημ/νία κυκλοφορίας LP: 17 Μαρτίου 2020

Art-Cover:

Μία δίγλωσση version κυκλοφόρησε ψηφιακά για το πρόσφατο hit-single της Dua Lipa, “Physical”. Η μουσική αποκάλυψη της χρονιάς έρχεται ξανά στο προσκήνιο για να λάβει νέα μορφή και στο πλευρό της Lipa συναντάμε την Κορεάτισσα τραγουδίστρια Ahn Hye-jin, κατά κόσμον Hwasa. Έτσι, λοιπόν, όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό στο up-tempo τραγούδι προστίθενται κορεάτικοι στίχοι, ενώ οι φωνές των δύο καλλιτεχνών βρίσκονται σε πλήρη αρμονία, προκαλώντας μας να μάθουμε αρκετά εύκολα τους στίχους του και να το τραγουδήσουμε μαζί τους.

Κι αν δεν είναι αυτό επιτυχία, τότε τι είναι; Το “Physical” κυκλοφόρησε ως το δεύτερο επίσημο single της επερχόμενης, δισκογραφικής δουλειάς της Βρετανίδας τραγουδίστριας, με τίτλο “Future Nostalgia”. Τα dance-pop ηχοχρώματα διέπουν το σύνολο των τραγουδιών που περιλαμβάνονται σε αυτόν, ενώ αξίζει να αναφέρουμε πως ήδη μιλάμε για ένα από τα albums της χρονιάς. Το “Physical”, λοιπόν, έχει ήδη λάβει τις καλύτερες κριτικές, ενώ κατέλαβε την πρώτη θέση των charts του Βελγίου και του Ισραήλ, αλλά και τη θέση Νο.20 στο αμερικανικό Rolling Stone Top 200.

Ως επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας του δίσκου “Future Nostalgia” έχει οριστεί η 3η Απριλίου, ενώ η διανομή του θα γίνει από την Warner Music.

Dua Lipa feat. Hwasa - Physical

Back To Top