skip to Main Content

Νέo Music Video | Dylan Fuentes & Cazzu – Tu Verdad

Ο Dylan Fuentes συνεργάζεται με την Cazzu στο ολοκαίνουριο τραγούδι “Tu Verdad”!

Τίτλος τραγουδιού: Tu Verdad”

Καλλιτέχνης: Dylan Fuentes & Cazzu

Μουσική/Στίχοι: Roberto Andrea Stefanelli, Yera, Juan Morelli, Juan Diego, Alejandro Cordoba

Εταιρεία: Tainy/Interscope PS/Pulse Recording

Από το LP: digital single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 29 Ιανουαρίου 2021

Art-Cover:

Ο κολομβιανός μουσικός και καλλιτέχνης, Dylan Fuentes, ξεκινά το 2021 με το νέο και αισθησιακό τραγούδι του “Tu Verdad”, σε συνεργασία με την Αργεντίνα rapper Cazzu. Αυτή η κυκλοφορία του Fuentes ακολουθεί τις επιτυχιών όπως το “Noches de Soledad” και το “Mente”, μαζί με τους Tainy και Mau y Ricky. Το τραγούδι, του οποίου το music video κυκλοφόρησε πριν από λίγες μόνο ώρες, είναι ήδη διαθέσιμο σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες.

Με το “Tu Verdad”, ο Fuentes δείχνει ένα άλλο επίπεδο της κυριαρχίας και της στιχουργικής του ικανότητας, καθώς τραγουδά για μια συμβιωτική σχέση μεταξύ δύο ανθρώπων που αναδεικνύουν τη σκοτεινή πλευρά του άλλου και καταλαβαίνουν ότι ίσως δεν είναι ο ένας για τον άλλο. Το τραγούδι, το οποίο υπόσχεται να γίνει τεράστια επιτυχία, γράφτηκε από τους Dylan Fuentes, Cazzu, Gaby Morales, Manuel Lara και Tainy και είναι ένα σαφές σημάδι της ικανότητας του Fuentes να φέρει αληθινό βάθος και συναίσθημα στα τραγούδια τους με έναν τρόπο που θα αντηχεί σε παγκόσμιο επίπεδο. Η παραγωγή του τραγουδιού έγινε από τους Tainy και Manuel Lara.

Η κυκλοφορία του “Tu Verdad” ακολουθεί ένα αστρικό κλείσιμο που πραγματοποίησε τον Δεκέμβριο του 2020, όταν ο Dylan ήταν μέλος της καμπάνιας του VEVO DSCVR Artists To Have In Your Watch 2021.

Ο Κολομβιανός star, του οποίου ολόκληρο το όνομα είναι Dylan Steffs Fuentes Fuenmayor, έγινε γνωστός με επιτυχίες όπως: “Ahí Estaré,” “Otro Amanecer” και “No Hay Balache”. Επίσης έχει εργαστεί με επιτυχία και σαν ηθοποιός, κυρίως μέσα από ρόλους όπως εκείνος του Cristian στο “Francisco el Matemático” του 2017 και του Johnny Ki στη σειρά του Netflix, “Siempre Bruja” του 2019.

Dylan Fuentes & Cazzu - Tu Verdad

Back To Top