skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Earth Wind & Fire feat. Lucky Daye – You Want My Love

Οι Earth, Wind & Fire συνεργάζονται με τον Babyface και τον Lucky Daye στο “You Want My Love”

Τίτλος τραγουδιού: “You Want My Love

Καλλιτέχνης: Earth Wind & Fire feat. Lucky Daye

Μουσική / Στίχοι: Skip Scarborough, Kenneth “Babyface” Edmonds, Lucky Daye, Carl DeVonish, Jr., Michael “Hunnid” McGregor

Εταιρεία: All Ways Gone Touring, Inc/UMG

Από το LP: “Blessings and Miracles”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 20 Αυγούστου 2021

Art-Cover:

Οι Earth, Wind & Fire συνεργάστηκαν με τον θρυλικό παραγωγό Kenny “Babyface” Edmonds για μια νέα εκδοχή της επιτυχίας του R&B συγκροτήματος, “Can’t Hide Love”, που μετονομάστηκε σε “You Want My Love”.

Η νέα αυτή version στο single του 1976 γράφτηκε σε συνεργασία με τον τραγουδιστή Lucky Daye, ο οποίος συμμετέχει επίσης στο τραγούδι.

Ο Philip Bailey των Earth, Wind & Fire δήλωσε: «Είμαι πολύ ενθουσιασμένος για αυτή τη all-star συνεργασία-Earth, Wind & Fire, Lucky Daye και Kenny ‘Babyface’ Edmonds. Ήταν τιμή μας να ενώσουμε τις δυνάμεις μας με αυτούς τους δύο super-stars και πραγματικά πιστεύω ότι έχουμε δημιουργήσει μια επιτυχία καθ’ όλη τη διαδρομή».

“Αυτό το project ήταν φανταστικό για να δουλέψουμε”, πρόσθεσε ο Babyface. «Θέλαμε πραγματικά να φέρουμε ένα τεράστιο, θρυλικό τραγούδι που είναι αδιαμφισβήτητα Earth, Wind & Fire στον σύγχρονο κόσμο του Lucky Daye. Ο στόχος ήταν να δημιουργηθεί μια εκ νέου εκδοχή αυτού του κλασικού τραγουδιού που αντικατοπτρίζει τη μοναδική φωνή και το μουσικό ύφος του Lucky, ενώ εξακολουθεί να τιμά το πρωτότυπο».

Οι καλλιτέχνες που συμμετέχουν θα πραγματοποιήσουν το ντεμπούτο του τραγουδιού ζωντανά κατά τη διάρκεια του set των Earth, Wind & Fire στο επερχόμενο all-star, “We Love NYC: The Homecoming Concert” στις 21 Αυγούστου.

Earth Wind & Fire feat. Lucky Daye - You Want My Love

Back To Top