skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | El Chombo feat. Offset X Nio García X Lalo Ebratt – Ella Quiere

Oι El Chombo, Offset, Nio García και Lalo Ebratt, επαναφέρουν την επιτυχία του 2002, “Mundia To Back Ke”, του Panjabi MC, μέσα από το νέο τους single “Ella Quiere”!

Τίτλος τραγουδιού: “Ella Quiere”

Καλλιτέχνης: El Chombo feat. Offset X Nio García X Lalo Ebratt

Μουσική / Στίχοι: Bryan Pena Barrera, Kiari Kendrell Cephus, Lalo Ebratt, Nio Garcia, Philippe Delsart, Rodney Sebastian Clark Donalds

Εταιρεία: Panik Records/Sony Music

Από το LP: single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 16 Σεπτεμβρίου 2022

Art-Cover:

Tι γίνεται όταν βάζεις έναν καλλιτέχνη από τη Λατινική Αμερική μαζί με έναν από τους σημαντικότερους hip-hop καλλιτέχνες από τις Ηνωμένες Πολιτείες και δύο από τους πιο hot latin rappers από την Κολομβία και το Πουέρτο Ρίκο στο studio;

Η απάντηση είναι το “Ella Quiere”, η συνεργασία του El Chombo με τον Offset και τους Nio Garcia και Lalo Ebratt. Όλοι αυτοί μας ταξιδεύουν στο 2002, καθώς έφτιαξαν ένα τραγούδι βασισμένο σε sample που πήραν από την μεγάλη επιτυχία “Mundia To Back Ke”, του Panjabi MC.

Ο Rodney Sebastian Clark Donalds, περισσότερο γνωστός με το καλλιτεχνικό του όνομα El Chombo, είναι ένας reggaeton καλλιτέχνης και παραγωγός από τον Παναμά. Είναι περισσότερο γνωστός για τις επιτυχίες του “Chacarron Macarron” και “Dame Tu Cosita”, τα οποία έγιναν viral στο Διαδίκτυο.

Ο Nio Garcia είναι rapper και ηθοποιός , αν και αρχικά ξεκίνησε ως χορευτής latin και παγκόσμιας κλάσης χορογράφος. Είναι ένας από τους πρωτοπόρους του reggaeton κινήματος γνωστό ως Flow Music, με singles όπως: “Infinitely”, “Yo Soy” και “Castigo”. Ως χορευτής είναι επίσης γνωστός ως «Che Robótico».

Ο Eduardo Mario Ebratt Troncoso, περισσότερο γνωστός με το καλλιτεχνικό του όνομα Lalo Ebratt, είναι ένας Κολομβιανός τραγουδιστής reggaeton που

ήρθε για πρώτη φορά στην προσοχή του κοινού ως μέλος των Trapical Minds, ενός latin-hip-hop project που συντάχθηκε από την κολομβιανή δισκογραφική RedSnapperMusic, στο οποίο συμμετέχουν επίσης οι τραγουδιστές Yera και Skinny Happy, πριν ξεκινήσουν solo καριέρα. Είναι περισσότερο γνωστός για το viral single του “Mocca” και για το remix του στο οποίο συμμετέχει ο J Balvin.

Ο Kiari Kendrell Cephus, γνωστός επαγγελματικά ως Offset, είναι Αμερικανός rapper που έγινε γνωστός ως μέρος του rap trio, Migos, μαζί με τον ξάδερφό του Quavo και τον ανιψιό του Quavo, Takeoff.

El Chombo feat. Offset X Nio García X Lalo Ebratt - Ella Quiere

Back To Top